Незнаев дека клучен фактор е предиграта. Видиш, безразлика взаемен или не, штом се размисли макар на абортус е несакана бременост. Што е прилично исто. Немој да ми изиграш сега на патетичната карта, ама тогаш е со де4кото што го сака а он има неверојатни 17 години.Само во случај на силување.
Зборувањето глупости не ти оди во прилог, како аргумент на темава. Биди пооргинален, можешНема да чуствува под анестезија. Ако имаш палаво немирно дете, кое не учи и не му вели “добар ден“ на комшии (а и е трошок за одржување) успиј го и убиј го.
Гарант нема да го боли.
Па единствено дека не осеќал болка плодот бил аргумент да може да се лиши од живот. Тоа беше аргументот. Јас не го измислив. “Оригиналноста“ е твојаЗборувањето глупости не ти оди во прилог, како аргумент на темава. Биди пооргинален, можеш
хахаха демек од жал да не го заболи подоцна, ќе го убиеме сега...Никаде не реков дека единствено е тоа причината, убаво прочитај. Најважна, и најглавна причина, е што нервниот систем до тогаш е нефункционален, со тоа ембрионот е само грст клетки кои имаат потенцијал да се развијат во човечко суштество, но во тој момент немаат ниту најмала перцепција, свест, чувства, односно, ембрионот перцепира, чувствува болка, чувствува било што, еднакво колку секој сперматозоид и секоја јајце клетка.
А тоа е многу важно.
Никаде не реков дека единствено е тоа причината, убаво прочитај. Најважна, и најглавна причина, е што нервниот систем до тогаш е нефункционален, со тоа ембрионот е само грст клетки кои имаат потенцијал да се развијат во човечко суштество, но во тој момент немаат ниту најмала перцепција, свест, чувства, односно, ембрионот перцепира, чувствува болка, чувствува било што, еднакво колку секој сперматозоид и секоја јајце клетка.
А тоа е многу важно.
E добро де... али нема мустаќи на крај на 2 месец... и то е нешто.
Хмммм, крајот на 2 месец (8 недели) мене не ми изгледа на грст клетки пума... Ти шо велиш?
И престани со тој грст клетки, смешна си.
Женско е беE добро де... али нема мустаќи на крај на 2 месец... и то е нешто.
цицки нема - може да се елиминира!Женско е бе
Грст клетки
Морам уште еднаш извини пума
„Силување е секс без предигра“Незнаев дека клучен фактор е предиграта. Видиш, безразлика взаемен или не, штом се размисли макар на абортус е несакана бременост. Што е прилично исто. Немој да ми изиграш сега на патетичната карта, ама тогаш е со де4кото што го сака а он има неверојатни 17 години.
Дај средете си тие искривени приоритети и норми и for crying out loud, димензионирајте си пречекорувањата и изберете страна. Ниеден избор не е лош избор ако е ваш донесен избор.
Само во случај на силување.. нели секој живот беше важен и господ би требало да има план за него:?
За да се направи дете не се потребни само сперматозоиди, ама ај опростено ти е дека тоа се учи после 4то одделение...Тогаш немајте секс воопшто! Залудно се трошат сперматозоиди. Се’ се тоа потенцијални деца!