-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Од кај знаеш каков хард диск продава? Или збунет си нешто?3.5 ic ne mu se misli
Од кај знаеш каков хард диск продава? Или збунет си нешто?3.5 ic ne mu se misli
ова колку пари го даваш?Процесор: AMD Athlon(tm) 64 x2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
ako ima nekoj zainteresiran neka pise pp ke napraime nekoja novogodisna cenaПродавам плеерче исто како на сликата многу малце користено има кутија има се. Плеерот има усб, aux, сд картица и ФМ радио.
Еве слика од цел комплет:
а еве го само плеерот мој:
Значи ги имам кабелчињата цената е 500денари, со него добивате и полнач кој е од нокиа(стандард кога се купува нема полнач дека преку усб може да се пуни)Заборавив да спомнам и дека батеријата негова која е внатре ја заменив со 2 батерии од мобилен телефон и сега времето на свирење е подолго
pa kako da ti pisam po pp kaa ne moze daj ti pisi mi pa ce se dogovorime a inaku imam ist takov kakov sto baras tiКупувам кабелски модем нов или половен не е важно само да е исправен и по можност да е моторола. Понуди по ПП.
Другарче, постот кој го цитираш е бајаги бајат, од 19 АВГУСТ 2011. Модем е најден одамна. Сепак фала на понудата.pa kako da ti pisam po pp kaa ne moze daj ti pisi mi pa ce se dogovorime a inaku imam ist takov kakov sto baras ti