Најомилено чоколадо?

Која ви е омилена чоколада зошто?

• Вкупно гласачи
    920
Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Има ли некој што сака наше домашно чоколадо од европа,витаминка или овие нашите се отровни!!!!
А да овие странскиве радиоактивни се затоа ви одговараат!!!!!!!!​
Забавно е некој што го мрзи да чита или не му одговара мислење па забавно му е да чкрта било што:pos:
Европа има премногу јаки производи како рум штангли, крем банани и др, ама чоколадите не им се нешто посебно. Треба да развијат некој општ бренд на чоколадо, вака само делуваат раштракано со 500 различни имиња. И многу ретко се наоѓаат по маркетите.

P

PewDiePie

Гостин
Господ да чува еј,па никој не рече дека Европа и општо благите од наше производство не се јаки,едноставно може омиленото чоколадно не ти е од кај нас,што е нормално.
На пример Американците во глобала,ги ругаат нивните сникерс,марс,милки веј итн итн итн........а свршаваат на европски чоколади,Милка,Тоблероне,Тофифи........сигурен сум да пробаат Атлантис од Витаминка ќе умрат по него.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Ова е моето најомилено чоколадо, но многу ретко го има по продавници...Го утепувам од барање и по големите маркети и џабе, а производител е Пионир (значи не е некоја свемирска марка...) :mad: Еве линк од златната :( http://www.a-pionir.com/cokolade/c_Dimond.swf?be=1235843709

Иначе и Twix обожавам

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Ова е моето најомилено чоколадо, но многу ретко го има по продавници...Го утепувам од барање и по големите маркети и џабе, а производител е Пионир (значи не е некоја свемирска марка...) :mad: Еве линк од златната :( http://www.a-pionir.com/cokolade/c_Dimond.swf?be=1235843709

Иначе и Twix обожавам
Во Рамстор имаш видено?

К

Кики.

Гостин
Освен тоблероне, омилени ми се следниве: aftereight_308_general.jpg downloaduyf.jpg imagesjug.jpg со тоа што првото и последното имаат ист состав само што првите успеав да ги најдам кај нас, а York до сега не сум видела (двете се чоколади со ментол полнење). Втората е обична млечна, нешто слично со поранешните млечни чоколади на Витаминка.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Член од
3 август 2011
Мислења
16
Поени од реакции
8
Многу тешко прашање. Ме тера да размислувам, а веќе 8 навечер е. o_O Ајде нека биде Милка, Шогетн и роднините.

Kajgana Shop

На врв Bottom