Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Утре за нова сакам поклон од дедо млаз да има на страната од Челси да пишуе Боаш замина :D

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Таман Јунајтед ќе киксне, мора и ние. Не е можно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Знае ли АВБ што прави?Очигледно не знае па ај најмладиот нека го извади.
Сега Роман ќе се здиви ќе даде 500 милиони за транфери.. :D

H

HoT IcE

Гостин
Челзи неуме да игра со екипи кои се како конзерви, денес тоа повторно го докажа.
Вила дојде да си замине со евентуален бод, цела утакмица се бранеше, на крај со цел плен.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Глупи се, глупи, така ги учи Боаш изгледа.. Шутираат кој стигне од кај стигне, Луиз си преспа напред, грешат многу.. ми ја упропастија вечерта.. што друго да кажам..

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Абе да не ти се верува.Абе тачни се овие или не.
Реконструкција на тимот заедно со трењерот (ајде да не го вреѓам Боаш).
Кога на Анчелоти не му успеа да ги разигра Дрогба и Торес заедно во напад не пак на Боаш ќе му успее.Нека си се врате во Порто поарно си беше.Ова е Англија не е Португалија.Ова е Челзи не е Порто.
Ќе речете па и Мурињо дојде во Челзи од Порто.Мурињо е друга приказна Боаш е друга приказна.
Нема што да се коментира.
Како и да е среќна нова година на сите убаво поминетеси баталете го ова срањево што се случува повеќе успеси во 2012 :D

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Зш не плукате по АВБ сеа? Кога чоекот е очаен .. тотално очаен.

H

HoT IcE

Гостин
Кога беше Мурињо ми беше мерак да седнам и да гледам утакмица на Челзи.
Се играше оштро, машки, со идеја, секогаш се идеше на 3 бода.

Откако си замина Моу, се е бламажа, кој повеќе ќе пимпла, и ако ова е убав фудбал, јас сум Бред Пит.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Глупи се, глупи, така ги учи Боаш изгледа.. Шутираат кој стигне од кај стигне, Луиз си преспа напред, грешат многу.. ми ја упропастија вечерта.. што друго да кажам..
Само Меирелес шутира од кај сака.А зошто не го вади тоа уопште не ми е јасно.

В

Вори

Гостин
Ова е дното!Мислев дека лани сме го достигнале со Анчелоти,ама сега сме дупло полоши.И се извинувам за сите погрдни зборови упатени кон него,затоа што не заслужи дотолку да биде критикуван.Кога гледам какви играчи играат во Челзи.

Вака сега,не коментирам многу,ама ќе отерам у пизду матер некои особи во Челзи.
Фереира,кажав бел ден да не видиш,чобан еден чобаносан.
Меирелес друже,иди у курац со твоите тетоважи и твојата циганска фризура.Не ти е ова Порто па да шутираш од кај сакаш и секоја топка да оди високо во небото и да убие јато птици.
Луиз,лани беше на полусезона феноменален,годинава е лош,многу лош.
Како одат сите во напад не ми е јасно,ем ништо не прават,ем примаме гол после во наредна акција.
Лампард,стари ајде бе не не гњави.Влезе човекот,место да ја подобри играта,тој прави круцијална грешка и му ја дава на Ајланд в нога.
Ало бе,како смее така,играч си или што си?

Исто како што ме изнервираа мене пред Нова Година,таква да им биде цела наредна.Тери на сите жените да ви ебе.
И не кењајте зошто сме критикувале бла бла.Сите фанови на Челзи низ светот што ги читам го делат моево мислење.Дека Челзи е за никаде и дека лани бевме подобро отколку сега.Факт.Кој не се нервира и не ја критикува моменталнава ситуација,не го боли за Челзи и не е вистински навивач.Крај.
Боас со измените ја утна скроз,добро го стави Торес,а го извади Стариџ,а Дрогба го остави во игра.

Имам уште многу за кажување ама немам ни време ни живци повеќе да се замарам.Вие убаво да си поминете вечерва,не се секирајте ич(иако тоа не е можно баш),очукајте се ако сакате затоа што овие нема да ве прашаат дали сте добри или не.
Ќе го видите пак Дрогба како си игра новинар со некој играч од Вила утре,и ич нема да го боли.Платата во џеб,а ние ќе се нервираме.
Среќна Нова Година момци,се најубаво :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Астон вила не утепа на домашен терен не ми се верува ејј..Ќе бев многу изнервиран и све ќе отерав у пм,али Нова година е така да ептен сум расположен :).Има грешки во Челзи,или тренерот или нападот не е веќе како порано..Среќна Нова Година и многу повеќе успеси во неа:icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Не напраиле магариња глеам, а не ја глеав утакмицата .. Немам добар нет .. Како и да е ... начукајте се вечер!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
:facepalm:
Луиз( стриктно за натпреваров) и некои други поединци ти се како КРАВА - коа ќе дава и ќе дава млеко, на крај ќе го клоцни и ќе го истури. Тоа е тоа..... повеќе среќа наредната година :D
Читам Дедо Мраз со тон пари тргнал накај мостот - но и тоа можеби ќе е за џабе. Сезонава отиде у пропаст, а најверојатно со големи шанси да ја упропасти и идната !!!
Моралот, желбата и самоувереноста немаат цена- за се друго постои Дедо Мраз

Среќна ви Нова на сите овде и пошироко (тие што не читате)... да си поминете најдобро вечерва и за празниците, збркнете по некој/а цура (типац), да ви тргне годинава на љубов - ич нека не ви чуе за другово....
Позз друштво
:свиркам:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Алхохол и утре ќе заборавете дека сме изгубиле :D

H

HoT IcE

Гостин
Јас Челзи престанав да го следам премногу страсно откако си замина Мурињо.
Да продолжев да го следам со сите емоции и концентрација, најверојатно сега би бил во Демир Хисар, или Бардовци.
Реков погоре, ваква игра нејќам, нејќам Барселона стил игра, затоа што тоа е униктано и неможе да се копира, нека се помират со тоа Абрамович и АВБ.

Како и да е, поразов не значи дека ќе ми упропасти вечер, вечерва идам јако, и сакам на сите да честитам нова години и сите празници кои следат, се најубаво и сите желби да ви се исполнат, а да не се во врска со Челзи, поздрав4е.

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Вреди да славите Нова Година оти оваа што ви помина беше блаааак :sick:

Kajgana Shop

На врв Bottom