Ова е дното!Мислев дека лани сме го достигнале со Анчелоти,ама сега сме дупло полоши.И се извинувам за сите погрдни зборови упатени кон него,затоа што не заслужи дотолку да биде критикуван.Кога гледам какви играчи играат во Челзи.
Вака сега,не коментирам многу,ама ќе отерам у пизду матер некои особи во Челзи.
Фереира,кажав бел ден да не видиш,чобан еден чобаносан.
Меирелес друже,иди у курац со твоите тетоважи и твојата циганска фризура.Не ти е ова Порто па да шутираш од кај сакаш и секоја топка да оди високо во небото и да убие јато птици.
Луиз,лани беше на полусезона феноменален,годинава е лош,многу лош.
Како одат сите во напад не ми е јасно,ем ништо не прават,ем примаме гол после во наредна акција.
Лампард,стари ајде бе не не гњави.Влезе човекот,место да ја подобри играта,тој прави круцијална грешка и му ја дава на Ајланд в нога.
Ало бе,како смее така,играч си или што си?
Исто како што ме изнервираа мене пред Нова Година,таква да им биде цела наредна.Тери на сите жените да ви ебе.
И не кењајте зошто сме критикувале бла бла.Сите фанови на Челзи низ светот што ги читам го делат моево мислење.Дека Челзи е за никаде и дека лани бевме подобро отколку сега.Факт.Кој не се нервира и не ја критикува моменталнава ситуација,не го боли за Челзи и не е вистински навивач.Крај.
Боас со измените ја утна скроз,добро го стави Торес,а го извади Стариџ,а Дрогба го остави во игра.
Имам уште многу за кажување ама немам ни време ни живци повеќе да се замарам.Вие убаво да си поминете вечерва,не се секирајте ич(иако тоа не е можно баш),очукајте се ако сакате затоа што овие нема да ве прашаат дали сте добри или не.
Ќе го видите пак Дрогба како си игра новинар со некој играч од Вила утре,и ич нема да го боли.Платата во џеб,а ние ќе се нервираме.
Среќна Нова Година момци,се најубаво