K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Ако имаш фб еве ти линк од групата. http://www.facebook.com/graciebarramk
--- надополнето: 28 декември 2011 во 11:38 ---
Брок незнам дали има победно во 1 рунда. Мн паметен борец е ги уморува и после ги млати во другите рунди. Овој Алистар ич не го сакам затоа што ти е борец без мозок.
незнаев дека имало грејси инструктори во македонија, ќе те молам опиши ми се што треба за школава, и колку пари е месечно,штета што сум од Прилеп али кога ќе имам шанса ќе дојдам некогаш :)

Како до сега не сум ја видела темава ...
Покрај маж ми и јас сум љубител на К-1 Фајт клабот, и да можам да си кажам не сомнено дека го обожавам Бада Хари, мислам дечкото јес да е мароканец, арно ама партали праи у ринг алал да му е, баш некња ги гледав тоа изборите за најдобар меч, надобар нок аут и сл. незнам зошто ама се погаѓаме во тоа спортовите и можам да кажам дека сум среќлика што имам маж кој што нема изгледано 2 утакмици
фудбал у негов живот, арно ама за тоа боречки натпревари
се што е поврзано со добра борба, меѓу нив и снукер се се прати.
блазе си ви :)
иначе Бадр хари а ???
l.gif

:X3:

незнаев дека имало грејси инструктори во македонија, ќе те молам опиши ми се што треба за школава, и колку пари е месечно,штета што сум од Прилеп али кога ќе имам шанса ќе дојдам некогаш :)

Вака значи моментално сме под мајстор Карлос Маја(има тренирано со демјен маја,минотауро со џорџ сент пјер итн итн) он има своја школа во Словенија и имаме одлична соработка. Тука тренинзите ги води моментално Мартин Михајлов(плав појас) нормално под покровителство и програма на Карлос. За плаќање месечно е 600ден со 3 тренинзи неделно. За било какво инфо можеш да не побараш на фејсбук :)))

Лснар вс Оверим прва рунда КО или ТКО на Леснар(y)

Јас сега се уклучувам во разговорот ама ме интересира ваше мислење за борбава што ќе биде за нова година меѓу Брок Леснар и Алистар.

Јас денеска ја видов ова ќе биде нешто невероватно.. Мн јак дуел..

Јас сега се уклучувам во разговорот ама ме интересира ваше мислење за борбава што ќе биде за нова година меѓу Брок Леснар и Алистар.
Cool Nickname :D
искрено некако не верувам дека оверим ќе ги издржи сите 5 рунди без да се умори, што значи ако евентуално борбата ја помини 3та рунда очекувам Брок да тепа, Оверим не е шега и може тда го победи било кој борец на планетава, али ако неможе да ги брани соборувањата на брок особен во првите рунди, црно му се пишува, ако успее да остане на нозе мислам дека може да го финишира брок бидејќи брок има проблем со брадата
ќе видиме

Он: ДраганУФЦ ќе те молам некој шпекулација за Мирко Филиповиќ да најдиш дека слушнав ќе органзирал во хрватска борба во К-1, ќе имал некој познат противник, па ако има шшпекулации слободно подели
позз :)

- Сите некако го форсираат ЛЕШНАР дека ке победи мозе не викам не,ама по моја предпоставка ОВЕРЕМ има салата да го направи еве мој тип 2ND ROUND KO KNEE OVEREM WIN :)

- Да шпекулациите за МИРКО КРО КАП се точни ке има борба на лето точно не се знае,мозеби и порано таа ке биде опроштална борба,ке се борат според правилата на К-1 најголеми се шансите тоа да биде JEROME LE BANNER (кралот без круна во К-1) борбата ке се организира како што казав ке се опростува МИРКО од кариерата и во знак на почит сака да направи едно шоу за неговата публика и дрзава Хрватска,респект мислам дека им го долзи тоа на неговиот народ а и на цел свет,па ке видиме сто ке се деси :)
--- надополнето: 30 декември 2011 во 03:18 ---
http://www.youtube.com/watch?v=DF8fAPgfwNA

УТРЕ ВЕЧЕР ОВА ВРЕМЕ

И моја прогноза, победа на Оверим :).

Леснар нема добра боксерска техника и ако Оверим форсира борба на дистанца без клинчови би требало да нема проблем :).

На кој канал ќе може да се гледа борбава или stream? дај пишете ве молам ова не се пропушта..
--- надополнето: 30 декември 2011 во 18:54 ---
најдов.. еве за сите што незнаат..

http://mmaint.com/ufc-141-livestream-lesnar-overeem.html
--- надополнето: 30 декември 2011 во 18:55 ---
Ако имаш фб еве ти линк од групата. http://www.facebook.com/graciebarramk
--- надополнето: 28 декември 2011 во 11:38 ---
Брок незнам дали има победно во 1 рунда. Мн паметен борец е ги уморува и после ги млати во другите рунди. Овој Алистар ич не го сакам затоа што ти е борец без мозок.

Брат кажи кај имате тренинзи.. колку е чланарина месечно?

Значи во 4 ноќе ќе биде ако им е точен саатот на ММА share :) .

во 3 почнува, не би требало да е поинаку, јас секако ќе ги гледам и на фејсбук борбите кој почнуваат одма после полноќ.
има многу добри борби за оваа карта :)
што значи ако сте слободни, на фејсбук ќе има добри борби :)

Линкот на Strenght е со донација а ФБ линкот не работи кај мене. Одам да спијам па утре на торент ќе бараме :).

Брат кажи кај имате тренинзи.. колку е чланарина месечно?

Членарина е 600ден 3 пати неделно во Капиштец.
--- надополнето: 31 декември 2011 во 04:38 ---
Ајде нека почнуваат веќе ми се спие :)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom