K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Вечер да ве потсетам Страјкфорс на еуро спорт 1 или 2
gilbert melendez vs jorge masvidal
Gegard Mousasi vs Ovince st. preux
etc......

Melendez vs Masvidal беше досаден меч, Cyborg победи многу брзо со технички нокаут, Јапонката и беше комплетно инфериорна.

Борба која со нетрпение ја чекам е дуелот помеѓу Cyborg и Ronda Rousey, вторава има бронзен медал во џудо на Олимпијада и блескава патека како аматер во ММА и четири добиени профи борби сите со граплинг. Физички не е послаба од Cyborg но ја нема нејзината боксерска техника. Ако се најдат на партер веројатно ќе тепа но ми се чини Cyborg е појака во чист бокс и борба на дистанца. Во секој случај ќе биде нешто што обавезно треба да се гледа.

Кајсер не ја спомна Мусаси - ОСП борбата па ќе коментирам кратко.
главнот проблем на мусаси беше борењето али гледам се подобрил и во тој аспект, одлично дете многу талентирано а има 26 години и има преку 35 професионални борби, ако реши да тренира во САД во познатите кампови барем комплетен тренинга камп од 2-3 месеци ќе биде одличен во УФЦ, дури и мислам дека ќе има добра шанса против борци како Мачида да речиме.
а и последната рунда издиши што беше поради резултатот на настинаката која ја имал последните две недели а и поради наситнката неможеше да ја намали добро тежината пред официјалните мерења али сепак сум задоволен од неговиот пристап на борбата и се ндаевам дека ќе биде сериозен во иднина

Јас сега се уклучувам во разговорот ама ме интересира ваше мислење за борбава што ќе биде за нова година меѓу Брок Леснар и Алистар.

Јас сега се уклучувам во разговорот ама ме интересира ваше мислење за борбава што ќе биде за нова година меѓу Брок Леснар и Алистар.
Cool Nickname :D
искрено некако не верувам дека оверим ќе ги издржи сите 5 рунди без да се умори, што значи ако евентуално борбата ја помини 3та рунда очекувам Брок да тепа, Оверим не е шега и може тда го победи било кој борец на планетава, али ако неможе да ги брани соборувањата на брок особен во првите рунди, црно му се пишува, ако успее да остане на нозе мислам дека може да го финишира брок бидејќи брок има проблем со брадата
ќе видиме

Он: ДраганУФЦ ќе те молам некој шпекулација за Мирко Филиповиќ да најдиш дека слушнав ќе органзирал во хрватска борба во К-1, ќе имал некој познат противник, па ако има шшпекулации слободно подели
позз :)

Nickname-ot е името на клубот каде што тренирам. :)))
Оверим е мн спремен борец мое мислење е дека Брок ке сака да се иде на долг меч затоа што он така ги победувал борбите. Ама како и да е јас мислам дека Брок нема шанси со стероидов :)))

Nickname-ot е името на клубот каде што тренирам. :)))
Оверим е мн спремен борец мое мислење е дека Брок ке сака да се иде на долг меч затоа што он така ги победувал борбите. Ама како и да е јас мислам дека Брок нема шанси со стероидов :)))
кај тренираш бе ???
овде во македонија има Gracie Barra ???

Како до сега не сум ја видела темава ...
Покрај маж ми и јас сум љубител на К-1 Фајт клабот, и да можам да си кажам не сомнено дека го обожавам Бада Хари, мислам дечкото јес да е мароканец, арно ама партали праи у ринг алал да му е, баш некња ги гледав тоа изборите за најдобар меч, надобар нок аут и сл. незнам зошто ама се погаѓаме во тоа спортовите и можам да кажам дека сум среќлика што имам маж кој што нема изгледано 2 утакмици фудбал у негов живот, арно ама за тоа боречки натпревари се што е поврзано со добра борба, меѓу нив и снукер се се прати.

Jas pak mislam deka nema shansi Overim so Lesner... Overim iako se kurchi deka imal 3 kaishi od razlicni natprevaruvanja, nikogas nemal nekoj tezok teskas za protivnik. Da recheme deka nekako ke uspee da go pobedi Lesner, sto ke se sluchi koga ke treba da se tepa so Frenk Mir, Cain, Dos Santos?

Ovaj ima dobro telo i site se palat na toa... nozete mu se 10 pati poslabi od moite, a jas samo trcham ni tegovi ni nisto so nozete...

Brok ke mu ispoebe mater, 1 runda ne, ama 2 ili 3 ke go finisira.

кај тренираш бе ???
овде во македонија има Gracie Barra ???
Ако имаш фб еве ти линк од групата. http://www.facebook.com/graciebarramk
--- надополнето: 28 декември 2011 во 11:38 ---
Брок незнам дали има победно во 1 рунда. Мн паметен борец е ги уморува и после ги млати во другите рунди. Овој Алистар ич не го сакам затоа што ти е борец без мозок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom