ЕП во ракомет 2012 - група Б (Ниш)

Кој три репрезентации ќе одат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    193
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
од 1:55 има песна која е нова па еве кој ќе иде за ниш нека ја научи

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^
Некои кои ќе остават глас ќе седат дома, а овакви ќе идат...само едно неможам да сватам, како може да трае цело време кога сите урлаат, едноставно страм ќе ми биде сите да викаат а јас да траам.

P

PewDiePie

Гостин
^
Некои кои ќе остават глас ќе седат дома, а овакви ќе идат...само едно неможам да сватам, како може да трае цело време кога сите урлаат, едноставно страм ќе ми биде сите да викаат а јас да траам.
СРАМ треба да ти биде што не знаеш дека срам се пишува без Т. :icon_lol:

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Секогаш првите утакмици ги играме во грч и ретко кога победуваме, па пoсле правиме "чуда" за да се пласираме во втор круг. Овој пат мора да се игра како што треба уште од првата утакмица. Мислам дека можеме да завршиме и со 3 победи ако играме како што знаеме. Сега или никогаш е работава, ваква генерација со ова искуство нема да имаме во скоро време :(

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.072
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ванчо Димовски ќе настапи барем така изјави вчера дека се работи за ситна повреда која бара една недела рехабилитација, новинарските текстови и наслови се каша попара...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
јас мислам дека е голем хендикеп..немаме играч ко него :/
Хендикеп е тоа што лино си го форсираше ракчевич исто и голманот станич и тој бекот а нашите седја на клупа тоа ехендикеп а не ова исто и онај од вардар што си донесоја еден куп нивни играчи а нашите сите седат на клупа тоа ќе ни се освети на ова европско а не повреда на еден пикер !!!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Хендикеп е тоа што лино си го форсираше ракчевич исто и голманот станич и тој бекот а нашите седја на клупа тоа ехендикеп а не ова исто и онај од вардар што си донесоја еден куп нивни играчи а нашите сите седат на клупа тоа ќе ни се освети на ова европско а не повреда на еден пикер !!!
Димовски може не е прв пикер во Металург но добива минутажа.Имаше и повреди ако не се лажам....... Станиќ е врвен голман,многу нормално дека ќе брани пред Диви.Реално Диви не може ни за мал прст да му се фати на Станиќ.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.310
Поени од реакции
8.296
Димовски може не е прв пикер во Металург но добива минутажа.Имаше и повреди ако не се лажам....... Станиќ е врвен голман,многу нормално дека ќе брани пред Диви.Реално Диви не може ни за мал прст да му се фати на Станиќ.
Браво :facepalm:
До кога вака бе ?!
Вистина дека Димовски е многу паднат во формата и имаше многу повреди ама не го замарувај фактот дека лино и сите странски тренери си носат нивни играчи ниту чуени ниту видени пред да ги донесат тука !
Кажи ми мене кој беше станич пред да го земи лино ! Го знаеше ли некој што голман е и како брани ? Не тука човек го направија и сега ќе не делка и на европско како домаќин се разбира ако поминеме по натаму , диви ( иако го мразам) шо му фалеше бе пред да дојди овај односно пред да го стваат да брани или на третито голман тоа малото нашето битолчанчето шо му фали / или фалеше ? Да не одиме по натаму овај другиот бек високиот со српско презиме со сила играч го правиме во металург па и јас да играм по крај наумче и миркуловски и да ја имам таа висина ќе давам по 5-6 голови на добиени натпревари да не зборам за вујович кој секоја сезона по 5-6 нови играчи носи или онај црногорецот што дојде кај нас донесе играчи од некој села од ЦГ(n)
Свестетесе бе ејјј за две три години со кој ќе играме бе квалификации ?кире и намуче ако одат јабана со кој ?има некое дете некаде знаете што го форсираат или му даваат реална минутажа освен манасков !
Не мие крвио толку што носат играчи од страна туку што со пари ги држат(со сила) и другите наши играчи што вредат па не можат да напредуваат а тие зинати за пари паѓаат во формата и цената и после ниту во преспа нема да играат...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.383
Браво :facepalm:
До кога вака бе ?!
Вистина дека Димовски е многу паднат во формата и имаше многу повреди ама не го замарувај фактот дека лино и сите странски тренери си носат нивни играчи ниту чуени ниту видени пред да ги донесат тука !
Кажи ми мене кој беше станич пред да го земи лино ! Го знаеше ли некој што голман е и како брани ? Не тука човек го направија и сега ќе не делка и на европско како домаќин се разбира ако поминеме по натаму , диви ( иако го мразам) шо му фалеше бе пред да дојди овај односно пред да го стваат да брани или на третито голман тоа малото нашето битолчанчето шо му фали / или фалеше ? Да не одиме по натаму овај другиот бек високиот со српско презиме со сила играч го правиме во металург па и јас да играм по крај наумче и миркуловски и да ја имам таа висина ќе давам по 5-6 голови на добиени натпревари да не зборам за вујович кој секоја сезона по 5-6 нови играчи носи или онај црногорецот што дојде кај нас донесе играчи од некој села од ЦГ(n)
Свестетесе бе ејјј за две три години со кој ќе играме бе квалификации ?кире и намуче ако одат јабана со кој ?има некое дете некаде знаете што го форсираат или му даваат реална минутажа освен манасков !
Не мие крвио толку што носат играчи од страна туку што со пари ги држат(со сила) и другите наши играчи што вредат па не можат да напредуваат а тие зинати за пари паѓаат во формата и цената и после ниту во преспа нема да играат...
Сам кажа Димовски е паднат во форма и со многу повреди.Што сакаш да му прави Лино таков да го пушта 50 минути да му игра ?
Или пак Диви кој е послаб голман од Станиќ,за кој ако не сме слушнале тука во Македонија не значи дека не е добар играч,очекуваш да игра ? Па без Станиќ Металург ќе изгубеше сигурно дел од утакмиците оваа година.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom