Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.395
- Поени од реакции
- 16.622
Да, за 580-600 ден беше мислам.Каков пакет скопско? 6x1.5l?
Да, за 580-600 ден беше мислам.Каков пакет скопско? 6x1.5l?
Морав офтопик, видете го типчето десно долу во аголот... хаххаод 1:55 има песна која е нова па еве кој ќе иде за ниш нека ја научи
СРАМ треба да ти биде што не знаеш дека срам се пишува без Т.^
Некои кои ќе остават глас ќе седат дома, а овакви ќе идат...само едно неможам да сватам, како може да трае цело време кога сите урлаат, едноставно страм ќе ми биде сите да викаат а јас да траам.
На Тетовски друшкане .СРАМ треба да ти биде што не знаеш дека срам се пишува без Т.
јас мислам дека е голем хендикеп..немаме играч ко него :/Се повредил Ванчо Димовски на натпреварот против Црна Гора, па неизвесен е неговиот настап во првата фаза...
http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=4065
Хендикеп е тоа што лино си го форсираше ракчевич исто и голманот станич и тој бекот а нашите седја на клупа тоа ехендикеп а не ова исто и онај од вардар што си донесоја еден куп нивни играчи а нашите сите седат на клупа тоа ќе ни се освети на ова европско а не повреда на еден пикер !!!јас мислам дека е голем хендикеп..немаме играч ко него :/
Димовски може не е прв пикер во Металург но добива минутажа.Имаше и повреди ако не се лажам....... Станиќ е врвен голман,многу нормално дека ќе брани пред Диви.Реално Диви не може ни за мал прст да му се фати на Станиќ.Хендикеп е тоа што лино си го форсираше ракчевич исто и голманот станич и тој бекот а нашите седја на клупа тоа ехендикеп а не ова исто и онај од вардар што си донесоја еден куп нивни играчи а нашите сите седат на клупа тоа ќе ни се освети на ова европско а не повреда на еден пикер !!!
БравоДимовски може не е прв пикер во Металург но добива минутажа.Имаше и повреди ако не се лажам....... Станиќ е врвен голман,многу нормално дека ќе брани пред Диви.Реално Диви не може ни за мал прст да му се фати на Станиќ.
Сам кажа Димовски е паднат во форма и со многу повреди.Што сакаш да му прави Лино таков да го пушта 50 минути да му игра ?Браво
До кога вака бе ?!
Вистина дека Димовски е многу паднат во формата и имаше многу повреди ама не го замарувај фактот дека лино и сите странски тренери си носат нивни играчи ниту чуени ниту видени пред да ги донесат тука !
Кажи ми мене кој беше станич пред да го земи лино ! Го знаеше ли некој што голман е и како брани ? Не тука човек го направија и сега ќе не делка и на европско како домаќин се разбира ако поминеме по натаму , диви ( иако го мразам) шо му фалеше бе пред да дојди овај односно пред да го стваат да брани или на третито голман тоа малото нашето битолчанчето шо му фали / или фалеше ? Да не одиме по натаму овај другиот бек високиот со српско презиме со сила играч го правиме во металург па и јас да играм по крај наумче и миркуловски и да ја имам таа висина ќе давам по 5-6 голови на добиени натпревари да не зборам за вујович кој секоја сезона по 5-6 нови играчи носи или онај црногорецот што дојде кај нас донесе играчи од некој села од ЦГ
Свестетесе бе ејјј за две три години со кој ќе играме бе квалификации ?кире и намуче ако одат јабана со кој ?има некое дете некаде знаете што го форсираат или му даваат реална минутажа освен манасков !
Не мие крвио толку што носат играчи од страна туку што со пари ги држат(со сила) и другите наши играчи што вредат па не можат да напредуваат а тие зинати за пари паѓаат во формата и цената и после ниту во преспа нема да играат...