Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Ферги коњот победил на турнир :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/ra...r-Alex-Ferguson-sees-horse-win-Doncaster.html

article-0-0F4B488800000578-378_468x325.jpg

Гибралтар? :pos:

Гошка Тино Коста е подобар, што си запнал за Енвер толку! :P

И ? Сакаш да ме премислиш со видеово Гошка? :icon_lol:
Форлан го поштовам како играч и како личност , колку и да погрешил...
И јас го почитувам иако не се снајде кај нас
--- надополнето: 30 декември 2011 во 00:04 ---
Гошка Тино Коста е подобар, што си запнал за Енвер толку! :P
Коста не е подобар има само подобар шут ама Евер има подобра техника,пас играта му е подобра и дриблинкот исто така
--- надополнето: 30 декември 2011 во 00:10 ---
Manchester United: Why Sneijder? Michael Carrick; a Man for All Seasons

Why Berbatov Shouldn't Leave Old Trafford in January

Јас сакам јас да изиграм 1 утакмица на театарот :eek:

Мој чоек. Јас сега за сега немам, Но
Кога ќе умрам, ќе оставам аманет на децата пепелта да ми ја фрлат на олд трафорд и вечно да окапам таму! Во краен случај енглезиве се цивилизирани, може и вазната со се пепелта да ја стават да фаќа прашина во некој офис таму :icon_mrgr: ова е опција б.

Мој чоек. Јас сега за сега немам, Но
Кога ќе умрам, ќе оставам аманет на децата пепелта да ми ја фрлат на олд трафорд и вечно да окапам таму! Во краен случај енглезиве се цивилизирани, може и вазната со се пепелта да ја стават да фаќа прашина во некој офис таму :icon_mrgr: ова е опција б.

Извни mans ама ние со Чомбе таа работа ја договоривме отпорано :) Единствено на пенал точката ако сакаш ? :)
Иначе линиите зафатени се ! :)))

Извни mans ама ние со Чомбе таа работа ја договоривме отпорано :) Единствено на пенал точката ако сакаш ? :)
Иначе линиите зафатени се ! :)))

Било каде брате, било каде, само таму да е! :icon_mrgr:

Гибралтар? :pos:

Гибралтар се распаѓа во некоја шума, Хари Викингот се викал коњов :D
--- надополнето: 30 декември 2011 во 05:46 ---
Абе сте виделе дека на официјална имаат големи попусти, шиткаат постара роба изгледа ама се е оргинал па вреди да се размисли. Јас на пример го сакам ова:

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_details.aspx?pid=71233&cid=12029

од 32 на 14 фунти :eek:

Каде бе 14, 20 фунти е. Иначе има попусти секогаш овој период од годината кога се празници.

Пола од желбиве ви се :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom