ХРТ1 и РТС1 од 1 јануари ќе ги нема во Македонија

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
ТВ одамна изгуби смисла за мене така да не сум нешто потресен.А и како да ми е кога си го имам 9gag.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Готово е ова за Македонците!!Нема спас.Откако ќе ги укинат РТС и ХТВ им умира последната надеж за Југославија.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Да се надеваме дека ќе опстанат Discovery, History channel, National Georaphic и Animal Planet. Најпаметен потег ќе биде ако ги укинат сите Македонски телевизии !

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Ok.
Нема проблем .
Нема ХРТ1 , нема претплата . Мислам дека е доволно фер.

:mad:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.761
Поени од реакции
8.182
Треба да направиме ние една парада или штрајк со глад еден строг е тогаш има да враќаат и Obn ,Nova и се што е балканско на тв

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Треба да направиме ние една парада или штрајк со глад еден строг е тогаш има да враќаат и Obn ,Nova и се што е балканско на тв
Немој брат ќе ги уплашиш
онтопик: Една по една ги гасат сеа може ви сметаат и ХРТ и РТС ама кој ќе ги делитнат и другите тогаш ќе ви смета се ;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.761
Поени од реакции
8.182
Ај што ќе се укинат овие две канали ама па Макс тв ќе ги укине Pro 7,Rai Uno,France 2.. што се двапати повеќе подобри и од Rts и Hrt 1​

На Pro 7 си го гледав Оscar и Golden Globe кој сега тоа ќе ни биде ускратен :(

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
во секоја незгода има и згода - прекинуваш договор со операторите и ти иди една сметка помалку......ставаш антена и тераш

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.761
Поени од реакции
8.182
[quote="-Sluzbarski-, post: 4662462, member: 49438"ставаш антена и тераш[/quote]
Да да гледам МТВ собраниски и да ја подместувам на секој 15 миинути антената за да фати добар сигнал:tapp:

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
[quote="-Sluzbarski-, post: 4662462, member: 49438"ставаш антена и тераш
Да да гледам МТВ собраниски и да ја подместувам на секој 15 миинути антената за да фати добар сигнал:tapp:[/quote]
да,уживам на собранискиот :drk:

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.761
Поени од реакции
8.182

ЗАМП и останатите иматели на права им наметнуваат обврска на операторите задолжително да изберат и реемитуваат поголем број на тв канали од ограничена листа за која што не постои реален интерес кај корисниците.:facepalm:

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Значи може да се гледа не е законски ограничен или забранет ХТВ за реемитирање него ние нема да гледаме поради пазарот што го водат носителите на авторските права на тие канали и кабелските оператори. Незнам што е проблемот кај нас ама во другите држави кој не опкружуваат за истите пари кој ние ги плакаме за овие услуги има многу подобра услуга мислам во број на канали и канали кој може да се гледаат. (филм, спорт.....). Јас ова го разбирам што поголема заработка за операторите а што полоши услуги за корисниците. Трагедијата е поголема конкретно кај blizoo до теб што тие дупки нема да ги пополни со други канали и автоматски ќарот се зголемува.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Готово е ова за Македонците!!Нема спас.Откако ќе ги укинат РТС и ХТВ им умира последната надеж за Југославија.
Зошто мораш на секоја тема да го истакнуваш твојот комуњарски хејт?

Не е темава за тоа. РТС даваше ватерполо повремено и мене ме интересира тој спорт и си гледав често. ХРТ и ништо да не даваат, пак ќе имаат подобра програма од нашите телевизии. Немој само да кажеш дека ХРТ е лоша телевизија жити се.

Нека даваат нашите телевизии асална програма и на никому нема да му фалат овие странски телевизии, уште помалку па да им фали Југославија.

Дотогаш, ќе си се смееме на вицови, како овој:

Никола Карев му вика на Питу Гули: - Идат Турци! - Каде? На Сител или на Канал 5?

P

PewDiePie

Гостин
Yes ! (y) До душа малку ми е жал за хрт1 ама јбг.

Ај уште пинк шитовите нека ги укинат па рает да можам да си пуштам ТВ.

Kajgana Shop

На врв Bottom