ХРТ1 и РТС1 од 1 јануари ќе ги нема во Македонија

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Знаеш ли исто зошто е многу јака......па забележи ги само колку јаки анимации имаа.....рачунај у тоа време за да направиш анимација,немало 3D Max и drag&drop објекти.
не бе дечки, грешка си.... нема врска тоа со 3D мах
серијата е ебење е затоа што анимациите се на душан петричиќ, музиката на влатко стефановски, сценариото на горан стефановски, а режијата на слободан унковски..... ана костовска пее, глумат све образувани глумци/студенти, деца од детски драмски студија.
тоа тие е како да ти кажам - светиот грал на македонската продукција. никогаш, за жал, не се повтори, еве, цели 25 години подоцна...
затоа и плачеме по хрт1, хрт2 и штотијазнам ртл, нова-мова... затоа што мтв е далеку полоша од пред 25 години. talking about retrogressive...
се извинувам на офтопикот...

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.075
Поени од реакции
8.381
Да им ебам тоа законите помочани све да им ебам по список (Извинете за нпцостиве ама нервозата е појака во мене)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.536
Поени од реакции
24.354
ајде бе шо се жалите. кај гледате вие телевизија кога по цел ден секако кисните на кајгана:).

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.075
Поени од реакции
8.381
Кај да ги гледам квизовите со Трик ,Ples sa Zvjezdama,Zvezde Pevaju ....aaaaaaaаааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
има ли некој информација за која РТС станува збор дали за првиот државен канал РТС 1 или за сателитискиот канал РТС САТ ???

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.075
Поени од реакции
8.381
има ли некој информација за која РТС станува збор дали за првиот државен канал РТС 1 или за сателитискиот канал РТС САТ ???
На Макс тв сајтот не беше спомнат РТС ,На Макс тв го има сателитскиот канал

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.155
Поени од реакции
8.133
на РТС 1 уште од порано му се случи ова така да ова можи важи за РТС САТ

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.075
Поени од реакции
8.381
на РТС 1 уште од порано му се случи ова така да ова можи важи за РТС САТ
Taтко ми само РТС сателитскиот канал го гледа ,вика ако ја укинат ќе гледаме животни на Animal Planet :)

a jaс викам нека ни ги укинат сите канали по ред ,па телевизорите само нека ни служат за да си ставаме миленциња на нив:pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Taтко ми само РТС сателитскиот канал го гледа ,вика ако ја укинат ќе гледаме животни на Animal Planet :)
Пушти на МТВ 3 собранискиот канал, таму има повеќе животни од Animal Planet :pos:

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.659
Поени од реакции
797

a jaс викам нека ни ги укинат сите канали по ред ,па телевизорите само нека ни служат за да си ставаме миленциња на нив:pos:
А случајно да не е таткоти ЈУГО носталгичар хехе

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
lugee odete vo podrumite najdete si gi sobnite anteni zasto nema fajde vise od kabelskite, taka da ja veke naraca sobni anteni cena 700 den komad bez kabel struen

Kajgana Shop

На врв Bottom