- Член од
- 18 ноември 2010
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 101
Nekade vo svetot ima nekoe mesto so 1000 kanali.I sega?Ајде бе, у Северна Кореа имаат само една телевизија, вие се буните за ХРТ и РТС....
Nekade vo svetot ima nekoe mesto so 1000 kanali.I sega?Ајде бе, у Северна Кореа имаат само една телевизија, вие се буните за ХРТ и РТС....
Nekade vo svetot ima nekoe mesto so 1000 kanali.I sega?
не бе дечки, грешка си.... нема врска тоа со 3D махЗнаеш ли исто зошто е многу јака......па забележи ги само колку јаки анимации имаа.....рачунај у тоа време за да направиш анимација,немало 3D Max и drag&drop објекти.
На Макс тв сајтот не беше спомнат РТС ,На Макс тв го има сателитскиот каналима ли некој информација за која РТС станува збор дали за првиот државен канал РТС 1 или за сателитискиот канал РТС САТ ???
на РТС 1 уште од порано му се случи ова така да ова можи важи за РТС САТима ли некој информација за која РТС станува збор дали за првиот државен канал РТС 1 или за сателитискиот канал РТС САТ ???
Taтко ми само РТС сателитскиот канал го гледа ,вика ако ја укинат ќе гледаме животни на Animal Planetна РТС 1 уште од порано му се случи ова така да ова можи важи за РТС САТ
Пушти на МТВ 3 собранискиот канал, таму има повеќе животни од Animal PlanetTaтко ми само РТС сателитскиот канал го гледа ,вика ако ја укинат ќе гледаме животни на Animal Planet![]()
А случајно да не е таткоти ЈУГО носталгичар хехеTaтко ми само РТС сателитскиот канал го гледа ,вика ако ја укинат ќе гледаме животни на Animal Planet
a jaс викам нека ни ги укинат сите канали по ред ,па телевизорите само нека ни служат за да си ставаме миленциња на нив![]()
во 3DПушти на МТВ 3 собранискиот канал, таму има повеќе животни од Animal Planet![]()
Не татко ми е роден во СрбијаА случајно да не е таткоти ЈУГО носталгичар хехе