TheTrooper
Психијатриски случај
- Член од
- 27 април 2009
- Мислења
- 6.832
- Поени од реакции
- 6.386
Додека им истече мандатот на овие само МТВ и Сител ќе ни останат .............
Без конкуренција на Балканот. #1.
Проект "И ТИ СИ РЕТАРДИРАН", плаќај ја РЕТАРДИРАНО-Дифузната Такса навреме, зш ќе те отера владата каде што не треба!
А во телекабел ќе останат? нема да ги исклучат?инаку да се надоврзам на темата од сигурни извори овие канали ке бидат искличени од споменатите оператори HRT1,BNT, SUPER RTL, KIKA, VOX, ARTE, NZZ COLLECTION, SAT1, ZDF, RTL2, PRO7, TVE,RAI1, RTCG, TRT и RTL
дали РТС САТ ке биди и тој исклучен некаде се спомнува некаде не ??инаку да се надоврзам на темата од сигурни извори овие канали ке бидат искличени од споменатите оператори HRT1,BNT, SUPER RTL, KIKA, VOX, ARTE, NZZ COLLECTION, SAT1, ZDF, RTL2, PRO7, TVE,RAI1, RTCG, TRT и RTL
незнам дали ти кажале ама и дримбоксот ќе се укинува и че стане нелегален кај нас, имаше тема и за ова на форумов, ме мрзи да ја барам да ти ја покажам, така да и тоа не е решениеЛуѓе купете си ХД дримбокс Господ ќе ве види, а не тука ти скратуваат канали кои ќе им текне. Што не ја скратат Пајнер, мајнер. Или па владиниве рекламатори. Боље сложувалка ќе редам него тие да ги гледам.
Па и торентите и многу работи се нелегални во државава а дека ќе дојдат до дома да ми го земат, малце морген. Да не ќе шетаат по куќи да проверуваат? Во сите европски земји има луѓе со дримбокс а и пвемиевот лично си има дома стаено.незнам дали ти кажале ама и дримбоксот ќе се укинува и че стане нелегален кај нас, имаше тема и за ова на форумов, ме мрзи да ја барам да ти ја покажам, така да и тоа не е решение