УСБ медија плеер

• Креатор на темата Креатор на темата moongoses
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 октомври 2011
Мислења
1.768
Поени од реакции
2.605
Ми треба препорака за ефтин (<2000 ден) усб медија плеер. Не треба да е ХД, по можност да пушта што повеќе формати и нормално преводи. Во обзир доаѓаат и двд плеери со усб поддршка. И да го има да се купи во Скопје.

Ми треба препорака за ефтин (<2000 ден) усб медија плеер. Не треба да е ХД, по можност да пушта што повеќе формати и нормално преводи. Во обзир доаѓаат и двд плеери со усб поддршка. И да го има да се купи во Скопје.

Во Техномаркет/Нептун имаш DVD плеери со USB поддршка за евтини пари.

Барај NEO или FUEGO некои такви џкљ марки, тие се евтини и го имаат тоа што го бараш.

Ја имам Telefunken со USB поддршка од Нептун. Ти препорачувам таков да си земеш. Не е скап.

Дали некоја од горенаведените места има своја онлајн продавница или место каде што ке можам да ги разгледам производите ?

немој Нео да земаш друже или некоја друга шкарт марка! јас имам нео и кога ќе му текне го чита усбто а почесто му текнува да не го прочита :tapp: имам и другари со нео и со други шкарт марки шо се жалат од истово, така да земи си неш поафирмирано како LG шо и не се толку скапи :)

немој Нео да земаш друже или некоја друга шкарт марка! јас имам нео и кога ќе му текне го чита усбто а почесто му текнува да не го прочита :tapp: имам и другари со нео и со други шкарт марки шо се жалат од истово, така да земи си неш поафирмирано како LG шо и не се толку скапи :)

Колку пари, толку филмови :)
Затоа викам NEO или некоја таква чкљ марка, зашто таму има многу додатоци и опции за ич пари.

Ја имам Telefunken со USB поддршка од Нептун. Ти препорачувам таков да си земеш. Не е скап.
Можеш ли да ми кажеш кои формати (не)ги чита? И со преводи како се снаоѓа и дали може големината да се подесува?
Во Техномаркет/Нептун имаш DVD плеери со USB поддршка за евтини пари.Барај NEO или FUEGO некои такви џкљ марки, тие се евтини и го имаат тоа што го бараш.
Клик тука <-
Имаш и други на сајтот погледни си!
Значи барам препорака за конкретен модел од непосредно искуство. А да ги отворам страниците од продавниците што продаваат такви работи, знам и сам ;)

Преводите ги чита, ако имаат исто име како видео фајлот, а големината не се подесува мислам. Лошо е што не чита mkv формат.

Преводите ги чита, ако имаат исто име како видео фајлот, а големината не се подесува мислам. Лошо е што не чита mkv формат.
А dolby digital и AAC знае да декодира или за тие фалјови нема звук?

Не. Мене ми користеше кога имав обичен телевизор, секако не ни можев да гледам HD.
Ок, фала. Не ми ни треба за ХД, ама многу СД наслови знаат да се со dolby digital или AAC.

Можеш ли да ми кажеш кои формати (не)ги чита? И со преводи како се снаоѓа и дали може големината да се подесува?

Значи барам препорака за конкретен модел од непосредно искуство. А да ги отворам страниците од продавниците што продаваат такви работи, знам и сам ;)

Бараш конкретен модел до 1800 ден.????

Одиш таму, викаш дај најевтиното што може и да чита USB и толку е работата, какви модели....

Убаво ти вика, еве ти разни модели, отиди види кој ти се свиѓа земи си го и провери чита ли ги сите преводи и со кирилична и латиничка поддршка и зимај :)
http://neptun.com.mk/mk/proizvodi/dvd___blu_rej.aspx?catId=61

Иначе боље ти е да дадеш уште некоја пара да си инвестираш у едно вакво за 80 евра го има, чита СВЕ: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=6&catid=69&prodgroupid=159&id=895&type=20

Back
На врв Bottom