Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми треба препорака за ефтин (<2000 ден) усб медија плеер. Не треба да е ХД, по можност да пушта што повеќе формати и нормално преводи. Во обзир доаѓаат и двд плеери со усб поддршка. И да го има да се купи во Скопје.
имам и другари со нео и со други шкарт марки шо се жалат од истово, така да земи си неш поафирмирано како LG шо и не се толку скапи 
немој Нео да земаш друже или некоја друга шкарт марка! јас имам нео и кога ќе му текне го чита усбто а почесто му текнува да не го прочитаимам и другари со нео и со други шкарт марки шо се жалат од истово, така да земи си неш поафирмирано како LG шо и не се толку скапи
![]()

Можеш ли да ми кажеш кои формати (не)ги чита? И со преводи како се снаоѓа и дали може големината да се подесува?Ја имам Telefunken со USB поддршка од Нептун. Ти препорачувам таков да си земеш. Не е скап.
Во Техномаркет/Нептун имаш DVD плеери со USB поддршка за евтини пари.Барај NEO или FUEGO некои такви џкљ марки, тие се евтини и го имаат тоа што го бараш.
Значи барам препорака за конкретен модел од непосредно искуство. А да ги отворам страниците од продавниците што продаваат такви работи, знам и самКлик тука <-
Имаш и други на сајтот погледни си!

А dolby digital и AAC знае да декодира или за тие фалјови нема звук?Преводите ги чита, ако имаат исто име како видео фајлот, а големината не се подесува мислам. Лошо е што не чита mkv формат.
Не. Мене ми користеше кога имав обичен телевизор, секако не ни можев да гледам HD.А dolby digital и AAC знае да декодира или за тие фалјови нема звук?
Ок, фала. Не ми ни треба за ХД, ама многу СД наслови знаат да се со dolby digital или AAC.Не. Мене ми користеше кога имав обичен телевизор, секако не ни можев да гледам HD.
Можеш ли да ми кажеш кои формати (не)ги чита? И со преводи како се снаоѓа и дали може големината да се подесува?
Значи барам препорака за конкретен модел од непосредно искуство. А да ги отворам страниците од продавниците што продаваат такви работи, знам и сам![]()
Што би правел без твоите совети...Бараш конкретен модел до 1800 ден.????
Одиш таму, викаш дај најевтиното што може и да чита USB и толку е работата, какви модели....