Драги Carl Sagan иWade,
сакам да ви соопштам дека вашите (мозоци) мисли и мудрости, како и (мозоците) мислите и мудростите на вашите истомисленици, не се највисоко развиените нити на земјава, а да не зборуваме за Мудроста на ОНОЈ Кој што создал се’!
Вечно Фален и Славен да е!
Лека ноќ и секое добро!
.
Ти пријателе си вистинско освежување на форумов
Сполај ти.
Месец дена и повеќе поминаа откако сивилото го зафати офој форум, арно ама ти се појави како светлина во сето тоа.
Болдот е апсолутната вистина, врз која почива универзумот.
Таквите мозоци се недостојни да бидат отворени и во нив да влезе божјата милост. Сите тие ќе заминат некаде во Адот, Џенемот, Пеколот или како и да се вика она лошо место кај што те чекаат огнови пред спиење.
Дали твојот ум веќе му се поддал на вечно фалениот и вечно славениот. Дали си ти веќе блиску до Мудроста на Оној кој создал се?
Знам неколкумина кои веќе се на твој стадиум или барем велат дека се на тој стадиум.
Сите живеат заедно, во заедничка установа згрижени од обични смртници, оти не можат да делуваат во општество кое изобилува со "неразвиени" мозоци.
Мене ми личи дека многу работи веќе си осознал, си спознал дел од вечната мудрост.
Ја сподели нешто тука со остнативе јадни смртници кои не се достојни ни вода да ти носат.
--- надополнето: 28 декември 2011 во 12:54 ---
Секој - без разлика на неговата класа, раса, нација, деноминација, интелегенција ... - кој што е исполнет со
Духот Кој што сведочи дека
Господ Исус Христос е
отелотворението на Мудроста БОЖЈА, мие брат или сестра кои ги ценам и сакам дури повеќе и од оние кои ми се крвно сродство, а
Го негираат
Господа !
.
Еве ова е еден мал доказ за тоа дека си осознал голем дел од мудроста на Севишниот. Честитики!!!
Не само да ги сакаш повеќе од твоето крвно сродство кое се поддало на Лукавиот, туку треба да извршиш терминација на таквите единки, недостојни за живот на Земјава, а ушт епомалку во присуство на така развиен ум како твојот.
Kill all of them !!!