Европско првенство Србија 2012 - генерална дискусија

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Ја си идам со кола,4 души сме по 500 денари за бензин,ни да се акаме по автобуси,ни по возови.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
Za pogolem uspeh odnosno vlez vo vtorata faza ke treba trener da ni bide Marin Dokuzovski i kondicionen toj italjanecot so sundovski i kopanija nisto e pravime :P
Inaku koga ke gi sporedvame kosrkarite so rakometarite mozi i podobri se vo kvalitet isto ke imaat i pogolma podrska no najvazno ke bide kako ke se postavat vo strucniot stab i igrata vo odbranta so drugi zborovi najvazno ke bidi drugarstvoto po megu rakometarite i toa me plasi sto nasite site se manupi i podeleni na klanovi
Poradi ova ne znma dali treba da zrtvuvam 200 evra za da odam vo Nis i se pismanam amama kako sto idat denovite i se blizi pocetkot se poveke se nadevam deka vo se gresam i deka ke tepame prvata utakmica so sveganite

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
A дали ќе има пренос на некој канал од натпреваров? :)
Не ми се верува..
Утакмицата ќе биди од затворен тип...па така да ќе се кријат картите...:нинџ:
Ќе се уигруваат некои комбинации,акции за напад и одбрана-така да ова ќе е само тренинг-меч.....
Со оглед дека иаме добра соработка со Црногорците(селектор им е Зоран Кастратовиќ,мажот на Индира)....

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Dali ima nekoj so ima zemen karti(vauceri) od Papilon? Poso mene mi lici na nekoja manipulacija, prvo rekoja deka ce se menjavaat posle 15 Dekemvri pa smenija za 26 Dekemvri a vcera koga se javiv u Papilon mi vikaat karti posle 6 Januari(n)

Член од
13 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
13
Dali ima nekoj so ima zemen karti(vauceri) od Papilon? Poso mene mi lici na nekoja manipulacija, prvo rekoja deka ce se menjavaat posle 15 Dekemvri pa smenija za 26 Dekemvri a vcera koga se javiv u Papilon mi vikaat karti posle 6 Januari(n)
Ваучерите ќе се менуваат после 30 Декември.
Тоа е и официјално објавено на тикет сервис.
http://www.tickets.rs/Default.asp?LangID=3&ActionID=9

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
ДЕЧКИ ДАЈ ПИШЕТЕ ОД КОЛКУ ЧАСОТ ГИ ИГРАМЕ УТАКМИЦИТЕ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А на странава часот е колку? ако е кај нас 4 таму е исто 4 или?
Брат сериозен си !? :cautious:

У Србија играме, исто е... ти изглеа озбилно си го сфатил тоа „Србија до Токија“...

Kajgana Shop

На врв Bottom