Фан клуб: Мајами Хит!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Фил Ајви мене не си ме пишал погоре,излеа не си знаел дека ја сум еден од првите фанови што пишуваше тука уште пред да дојде Џејмс:)! Иначе пред малце заврши Далас - Мајами 94 - 105 ,блага одмазда е ова за ланското финале :),најдобари поединци како и обично беа Џејмс со 37 поени и Вејд со 26 !

Фил Ајви мене не си ме пишал погоре, излеа не си знаел дека ја сум еден од првите фанови што пишуваше тука уште пред да дојде Џејмс:)! Иначе пред малце заврши Далас - Мајами 94 - 105 ,блага одмазда е ова за ланското финале :),најдобари поединци како и обично беа Џејмс со 37 поени и Вејд со 26 !

Сум те помешал со Кире Интер членот што е за Чикаго, како и да е се извинувам, на тебе мислев во секој случај. Одбраната во првото полувреме беше на најголемо ниво, од моментот кога Џонс ги погоди двете тројки по ред веќе беше јасно дека победата нема кај да бега, Кол доста подобар од Чалмерс се гледа дека момаков не се плаши да го земе баскетот во раце и да го нападне кошот. Како и да е одличен старт, следна во вторник против Бостон.

Сум те помешал со Кире Интер членот што е за Чикаго, како и да е се извинувам, на тебе мислев во секој случај. Одбраната во првото полувреме беше на најголемо ниво, од моментот кога Џонс ги погоди двете тројки по ред веќе беше јасно дека победата нема кај да бега, Кол доста подобар од Чалмерс се гледа дека момаков не се плаши да го земе баскетот во раце и да го нападне кошот. Како и да е одличен старт, следна во вторник против Бостон.
Па јас бев претходно Кире Интер,сега го сменив никот во Кире Ултрас:)(незнам кој ти е тој член на Чикаго хах) ! Иначе и јас мислам дека со двете тројки на Џонс се одлепивме и тука веќе ја направиме клучната разлика,следен дуел играме во вторник навечер дома против Бостон:)!

Шампионски почеток, се надевам со уште подобар финиш и Трофеј на крајот :D
Следна со старците од Бостон :icon_lol:

Колку се јаки Мајами човече,трофеј годинава нема што,Вејд и Леброн зверови едноставно сами ги победија Далас.

Шампионски почеток, се надевам со уште подобар финиш и Трофеј на крајот :D
Следна со старците од Бостон :icon_lol:

тие старци не ги потценувај многу :icon_mrgr: да не ви го пуштам рондо :icon_lol:

Колку се јаки Мајами човече,трофеј годинава нема што,Вејд и Леброн зверови едноставно сами ги победија Далас.

Неможеш да судиш од една утакмица. Точно дека почнаа ептен фуриозно, ама до крај има уште многу, и јас се надевам на Титула, ама да не се случи нокаут како ланскиот од Далас :)
--- надополнето: 26 декември 2011 во 02:34 ---
тие старци не ги потценувај многу :icon_mrgr: да не ви го пуштам рондо :icon_lol:

Да не има после како на К-15, "Госпожа, ај прибери си го малиот" :D

Секој втор напад украдена топка и куцање од контра...каква акција беше таа на големата тројка со завршницата на Бош.А уште некој овде ми збори за бунари.:pos:Повторно ќе си газиме овој пат до крај.

Честито победа дечки ! Следни се Бостон.

п.с. Одлична партија на Џејмс. (y)

320665300-18191442.jpg

Фантастичен играч, ке ни биде многу од корист, страшна брзина, извонреден шут и што е најважно игра добра одбрана има брзи раце.Од вчера ми стана идол :D

Вечер ако не се лажам во 2 часот играме со Бостон.Нема да има пренос на ТВ, така да поставувајте линкови за утамицата.

не им игра Пирс сега ништо не ги спасува, само Рондо да се затвори да не му се даде многу простор и готови се

Батие се чувствува подобро и ќе добие поголема минутажа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom