TheGamer
аут оф мај мајнд...
- Член од
- 11 јуни 2009
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 8
попримитивна? те молам прочитај ми го постот погоре .. И во Пустец има средно школо и такви работи а образованието од таму го продолжуваат во Корча или во Македонија. А за ова што викаш ке се навредат, во право си, јас да живеам таму и да ми дојде некој да ми нуди пари за ќерка би го убил. Треба луѓето малце подобро да се информираат па после да зборуваат. Сум бил многу пати таму знам како е. Како и во секое друго македонско село.вујко ми има земено жена од албанија, не гледам ништо страшно во случајов, бракот им функционира одлично, имаат деца, се сакаат луѓето, и јас пред да ја земе си мислев шо ке прават муабет као таа ќе биде мн проста ама испадна сосема спротивно,за брзо време го научи македонскиот и воопшто не е глупа има и образование не е којзнае што ама средно има важно. И тој не ја купи, на родителите нејзини не им даде пари, а ако се обидеш да им дадеш ќе го сватат тоа ко навреда е тогаш си му ја наебал Како и да е, и од пустец да земеш жена нема да ја купиш, туку вака ќе оди тоа. Е сеа разликата е од тамо шо најверојатно ќе биде попримитивна жената, а овие што доаѓаат од близина на Скадар мислам беше градот имаат средно барем и од неколку случаја шо ги знам, не само од вујко ми жените не се воопшто глупи или со некој планински физички изглед
Не е така џабе си прави филмови другарму...Понечувствителен и посебичен пост немам прочитано.
На твоја глава да ти се врати.
Мислам дека не е добро што се земаат така на невидено што би се рекло за пари, поготово некој како тој другар ти кога иде на ваква варијанта.
По мене најдобро би било да може барем некое време пред да се договорат, младоженецот и таткото, да се дружат некое време луѓето, не знам како и каде, и природно да се зближат да видат дали си се допаѓаат, барем да има некаква заедничка искра.
Вака ептен е просто како да идеш и робот да купуваш, на ти дедо пари, дај ми ја ќерка ти, фала пријатно. Стави ја жената во кола и шибај. Многу нехумано.