Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
It's Ruddys time to shine :icon_lol:
едит:пишав за Руди,го урочив човекот гол му дадоа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле, world's greatest player 2 гола дал, сеа Хари нема да се запре од зборење :)

В

Вори

Гостин
И Тотенхем ќе почне да паѓа,доста им беше.И тоа во наредниов период.Џабе се откажаа од Европа Лига,ќе го јадат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Ова Бејлов ко експресен воз е, да се не знаело за доста.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да де, експресен воз. Стај му некој поагресивен бек и топка нема да фати :)

H

HoT IcE

Гостин
Оној пенал што го досуди Веб е голема срамота, и индикатор за квалитетот на лигата одмерен преку судиите.
Шејм он ју Веб, шејм он ју.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Toтенхем незнам баш дали ке паднат или не, знам важно ке си играат догодина ЛШ пак. Сеа на чија сметка тоа е друго :)
И да, Тотенхем дека дека поубедливо ми игра од Челзи и Арсенал и Ливерпул. Сега, недајбоже да ги фати болницата и нив ко нас што не тера, ке се борат средината на табелата. Ако ги служи среќата со повредите Тотенхем оди високо оваа година, колку и да не ви одговара :)

В

Вори

Гостин
Toтенхем незнам баш дали ке паднат или не, знам важно ке си играат догодина ЛШ пак. Сеа на чија сметка тоа е друго :)
И да, Тотенхем дека дека поубедливо ми игра од Челзи и Арсенал и Ливерпул. Сега, недајбоже да ги фати болницата и нив ко нас што не тера, ке се борат средината на табелата. Ако ги служи среќата со повредите Тотенхем оди високо оваа година, колку и да не ви одговара :)
Да бе,сега дека Манчестер ти е на врвот и им бега повеќе бодови и затоа збориш вака.Да беше твојот тим на позицијава од Челзи моментално,ќе викаше дека играат на среќа и дека не играат подобар фудбал од Манчестер и останатите.

Може играат добар фудбал,ама со Челзи,Сити и Манчестер не покажаа многу-многу.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Arsenes_Eyes Arsene's Eyes
Between 10 & 15 people die each year in Vending Machine Accidents. Tragically none of these people have been Ray Wilkins. #BBCfootball

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Да бе,сега дека Манчестер ти е на врвот и им бега повеќе бодови и затоа збориш вака.Да беше твојот тим на позицијава од Челзи моментално,ќе викаше дека играат на среќа и дека не играат подобар фудбал од Манчестер и останатите.

Може играат добар фудбал,ама со Челзи,Сити и Манчестер не покажаа многу-многу.
Зошто бе? Ни дишеа и нас во врат пред некое коло, со победа на заостанатата утакмица ке беа пред нас. Се плачев? :) Напротив, ги поштував.
Епа сеа тоа е, си ги прибираат бодовите од помалите екипи. Како ја викаат, титулата ја одлучуваат големите дуели, но ја носат бодовите против малите :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^
^

И после буљашов ќе ми суди финале ЛШ и финале светско? :гик:

Статус