Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Еве шо пишав јас:

Barrow-Stockport 1
ManUtd-Wigan 1-1&3+
Nottingham-Peterborough GG3+
Bolton-Newcastle GG3+
WBA-ManCity 3+
Genk-Cercle Brugge T12+

за 20, 1000-че :)

man.j-1
liverpul-1
huddersfield-1
charlton-2
gent-1
city-2
barow-1

ajde nekoj denar da se izvadi nema kaj da bega: se mislev za lokeren ama nekako sumljivo mi e

Ја пишав Њукасл 2'ка онака оптимистички. Нешто имам чуство дека победуваат денеска.

Сакам да ги изиграм на повеќе пари

Лејкерс
Орландо
Чикаго

Некој да не има информација некоја за овие , повредени нешто такви ствари

Пред пола саат во АС Спорт е уплатено 50 евра за овие четири натпревари од НБА сигурна дојава од другар што работи таму. :)
Чикаго 2, Мајами 2, Оклахома 2, Спарси 1, Далас 1

Пред пола саат во АС Спорт е уплатено 50 евра за овие четири натпревари од НБА сигурна дојава од другар што работи таму. :)
Чикаго 2, Мајами 2, Оклахома 2, Спарси 1, Далас 1
Дојава за 5 НБА натпревари ? :tapp: И нба почнаа да местат значи а :pos:

Дојава за 5 НБА натпревари ? :tapp: И нба почнаа да местат значи а :pos:
Не ве молам да уплатете, е сеа дали се местени или не се не ме гајле, натпревари кои се уплатени со голема сума вреде да се пробаат. :свиркам:

Miami nemozam da ja najdam vo sportlife i deportivo nekoja druga kladilnica so ja ima vo ponuda kazete ?

Не ве молам да уплатете, е сеа дали се местени или не се не ме гајле, натпревари кои се уплатени со голема сума вреде да се пробаат. :свиркам:
50 евра е голема сума ?
Местат у НБА за некој да ги уплати 50 евра у МКД !
ОМГ

не се губите какви дојави има си играат луѓе и јас вчера одиграв на нба 2к на фаворитите без Чикаго па ништо..за вечер Далас,Сан Антонио и Оклахома ги гледам може уште некоја да ставам Портланд ја гледам за добар 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom