Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тој ми вика да не го замарам,а тој го испозамара цел форум.Друже,па нели реметџија беше,што се откажуваш сега,немаш волја да ме изреметиш до крај? :icon_lol:
Да ти кажам искрено неам волја сеа да се замарам со тебе, чекам мечот Челзи - Манчестер Јунајтед...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вебеа (WBA) ги дупна милионериве ајде аирлија реков јас Новава година ќе биде полна со изненадувања и радости :icon_lol:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не ми се верува Блекбурн во рок од 10 секудни двапати вадат топка од гол линија :eek:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
То бре :D Добро Блекбурн знае што го чека, па мораше денес луѓето бод да си освојат ...

S

Stivie G

Гостин
А
А кој к*р ми кажуваш ти бе мене демек јас сум плукал по Бербатов, ич не ми е гајле што јадат лајна другите , а и Џени ти стегнала лајк демек јас сум плукал -.-
Да бе, Џени лајк ми стисна и сега најсреќен сум на светот, :vozbud: :vozbud: прво научи да читаш што пишува па после коментирај

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
И камили и арапи и милиони и "ѕвезди" и се по список да им серам...очекувам за брзо време детето што навиваше за челзи да се врати пак да си навива за нив, и останативе миланези и друга компанија што се искомплексирани од јунајтед.
Сити е дефиниција за секое чудо за една полусезона :icon_mrgr: и ептен ми е мило кога сите го отпишуваат јунајтед, па после ги бараме скриени во некој ќош, како пљачат :icon_lol:
Него мило ми е за блекбурн што извлече бод, не дека ливерпул киксна, него жал ми падна за екипата на кин, очајни се сезонава.
Им се тресе гзот на сити, под притисок се, ми се свиѓа тоа.
GLORY!!!

В

Вори

Гостин
Во наредниов период очекуваме инвазија на фанови на Јунајтед на темава.Како први,сега имаат што да кажат,а претходно мирно и трпеливо си пишуваа само во нивната тема.

За Кајгана од Љубљана *кој било*

GGMU!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Во наредниов период очекуваме инвазија на фанови на Јунајтед на темава.Како први,сега имаат што да кажат,а претходно мирно и трпеливо си пишуваа само во нивната тема.

GGMU!
Мило, секогаш сме биле во темава и сега сме и ќе бидиме :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ова керол инвалид без количка :)
Одсекогаш сум тврдел дека 9 од 10 љубители на фудбал се љубители на лајвскорот/телетексот по старо

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

GGMU!
Јас би рекла правеа групни самоубиства и веќе ја дадоа титулата а сега ќе имаш радости од сите страни. Тоа подеднакво иритира :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Сити е дефиниција за секое чудо за една полусезона :icon_mrgr:
Чекај, долга е сезоната. :) Никогаш не потценувај/отпишувај тим што го декласира Манчестер Јунајтед 1-6 среде Трафорд.

Честитки за Јунајтед иначе. Одличен натпревар, а воедно и одлично коло за нив. После поразот од Сити се сосема нова екипа. Ќе биде интересна лигава до крај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom