NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.192
Браво за Чикаго, топ одбрана во последната минута, Роуз е неверојатен... одлична утакмица.

Штета што Брајант не ја додаде топката на Фишер во последните секунди, сам беше.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Ахх да ти ебам стримот грд, мислев на крајот Роуз дека ја промаши, не се виде баш најубаво. Тоа е кога се нема спортклуб..

Се топ натпревари денеска.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
кој дечишта имат на темава значит н/ц .. мавате сеир на Леброн а е најак индивидуален играч во последниве 5 години,ни Коби ни моби ни никој немојт да му се фатит, шо сакат то прајт, ме заболе мене зш немал прстен освоено.. битно летат над 5 душ и мојт во кој сакат момент да погодит шут, очекувајте оваа година Мајами да ги изгазит на сиве смешни екипи ко Далас(кој незнам ни како зедоја прстен лани со ваква безвезна игра и дупка во одбрана) и остали..соочете се Мајами ке ве изгази, ама очигледно и после ваков натпревар уште имат дечишта со ќејнет на супериорноста на Леброн.

yeaaaaah... мојт...

Инаку, од готово вересија направија Лејкер, многу глуп кикс на Гасол... Потребна му е асална помош на Коби...

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Лејкерс мора да го докрајчат ова...
Нели?
Најјако е кога ќе се цитираш себеси:

DENIED!!!!!!!

Сега ќе им стиснам „ми се допаѓа“ на сите кои мрчеа за Дерик Роуз!
Однапред да кажам дека е иронија :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
WOOOOOOOWWWW.... Кој пресврт у п.м. ...Кошот на Роуз и рампата на Денг на крај :eek:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Два збора: Коби Брајант!

П.С. Еee... Џони Џони, ако е ова гушење тогаш ЛеКвин би сакал да вака да се гуши што почесто! ;)
хахахаххахаха уште и оди во гужва да шутира преку троица хахахаха браво Чикаго со Мајами ми го направивте меракот и тоа многу

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Кога им се игра на Чикаго играат, Дерик Роус :vozbud: !
Како и да е далеку од можностите на двата тима, според мене вечерва имаше многу лигава игра без премногу напињање.
За ЛА повеке среќа следната утакмица, а Чикаго да се воиграат како што треба има да газат годинава.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
- Докторе, докторе ме боли...
- Сега чичко забар ќе ти стави еден мост!!!!

РОУЗЗЗЗЗ!!!! Динајдддд!!!

Ајт сега мрш на Орландо - Оклахома и друг пат да не лупетате глупости за актуелниот МВП...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.192
Многу добра утакмица... најдобрата денес дефинитивно.

Чикаго имаат светла иднина, инаку во плејоф серија тешко против Лејкерси ако новациве продолжат овака. Навистина пријатно изненадување, МекРобертс и Марфи заедно 16 скока (плус 13 поени со добар процент). Ибанкс 8 коша од 4/5 шута. Гауделок две тројки од три обиди.

Дури и Артест и Блејк не изгледаа така лошо...
Да се уигра тимов со тренерот и да останат здрави со набиениов распоред, па макар и како 8ми да влезат во плејоф.

П.С. Коби требаше да додаде на Фишер... 3-4ца го чуваа. :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Од досега прикажаното, предсезона и вечерва .. Хит и Клиперс би играле финале според мене. Многу рано да се коментира но сепак. И ќе навивам за тоа финале, би било страшно.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Кој финиш на Дерик Роуз, 4ца се спуштија по Коби, немаше кај да оди едноставно. Мора да се гледа ова мвп-то во живо ускоро, се надевам против мојот КејЏи и компанија:vozbud:. Изненаден сум од прикажаното на Бостон без Пирс. Рондо човече...се подобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom