Хорор филмови

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов го симнав од една србска страница и не беше целосен едно 2 саати и 20-30 мин го гледам и запре целиот филм :mad:
Сигурно има уште малце ама сеа мисла ми е како ќе заврши?!?!?!:place:
Ви го препорачувам да го изгледате , во ниту еден момент не ми здосади !(y)

O

ob1

Гостин
^Можеби зашто си го гледал само првиот дел. Изгледа мини серија е од 2 епизоди, сега видов на Замунда. Или па можеби е филмот поделен на 2 дела, така нешто е.. како и да е ќе го гледам највеќе зашто е од Стивен Кинг.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^Можеби зашто си го гледал само првиот дел. Изгледа мини серија е од 2 епизоди, сега видов на Замунда. Или па можеби е филмот поделен на 2 дела, така нешто е.. како и да е ќе го гледам највеќе зашто е од Стивен Кинг.
И јас го имам во два дела , ама вториов дел изглеа не е цел...

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Red State (2011)

Филм со религиозна тематика, лошо склопен, хорор-акција со многу непотребно испукани куршуми

Wake Wood (2011)

Британски хорор филм, една година после смртта на својата ќерка родителите дознаваат дека барем на извесно време можат да ја вратат назад во живите.. морничава приказна, језива атмосфера, али доста неоригинален со тоа што приказната е речиси copy-paste од Pet Sematary

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Red State е тешка катастрофа, не ми се верува дека Кевин Смит снимил такво срање.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Мрзам недифеинирани филмови.....не е ни драма, ни трилер, ни хорор....(n)

B O R I N G !

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
За Ред Стате збориш?
Тргнал да прави посериозна верзија од Догма и направил каша-попара. На филм не личи тоа не знам на што дроги бил...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како ти завршува вториот дел, последната сцена е со девојчето малото?
Мхм во куќата..... го зеде го остави и таму бараше тој нешто во куќата и запре... :S
И тебе ти е доттука?

O

ob1

Гостин
Мхм во куќата..... го зеде го остави и таму бараше тој нешто во куќата и запре... :S
И тебе ти е доттука?
Епа изгледа не ти е цел вториот дел, зашто мене не ми завршува така. На крај
доаѓа полиција и овие седат пред тремот на куќата гушнати и овој и вика демек ај да идеме да се повозиме со бротчето во езерото, идат седнуваат во бротчето и завршува филмот.. :)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Don`t be Afraid of The Dark

Немојте да се зафркнете да го гледате чудово. Трагедии во боја е....
Насловот беше доволен кај мене за да не го гледам.

Овој ми е последен гледан хорор: Panic Button (2011)
Се работи за група форумџии кои идат на наградна игра организирана од Кајгана. Играта започнува во авионот а прашањата им ги поставува Acid. Нема да им се допадне Acid.

Добро, малку го синхронизирав тоа ама така е од прилика. Многу лоша глума btw. Подобар a сличен филм со овој: Altitude (2010)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Don't be Afraid of the Dark погрешно го рекламираа како филм на Гилермо дел Торо. Среќа не го гледав ради Кејти Холмс. Инаку, ја ви го препорачав Kidnapped, ама изгледа никој не го гледал.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Луѓе дајте некој јапонски хорор ако може :)

Kajgana Shop

На врв Bottom