Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
o_Oабе шо ве глеам чудни какви познати фаци бе не би опнал ни една од нив за ништо не ги бива закржлавени се,а па шое тоа силикони па вештацки нокти па надградба на коса за да биле поубаи. море море :love: .............................. http://youtu.be/omHOEZyc7hU

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
мојот избор е Ели Танасковска, плава, висока, секси, и секогаш носи минич :P
натака продолжувате Вие ;)
Оваа ја имам видено во живо....и тоа купував од трафика...и оваа со ќерка и застанаа до мене(чекаа ред).....и коа видов колкава грамада била арно што не вриснав:pos:....со штикли со капут...ми изгледаше ко да е минимум 2м...а и ќерка и не беше испод 1.85цм.

S

Shellshock nam67

Гостин
Оваа ја имам видено во живо....и тоа купував од трафика...и оваа со ќерка и застанаа до мене(чекаа ред).....и коа видов колкава грамада била арно што не вриснав:pos:....со штикли со капут...ми изгледаше ко да е минимум 2м...а и ќерка и не беше испод 1.85цм.
kakov seks lezi vo ovaja prijatele :) ne si svesen i da cerkata i e poubava kade kade :) mislam na plavata posto ima 2 cerki drugata e crnka i taja ne e losa :)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Шакира и после сексот може да си умрам :D

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Со Моника Белучи.а од нашите повозрасни јавни фаци Благица Павловска,Маријана Мишева.
--- надополнето: 28 декември 2011 во 17:22 ---
Ако сакаш ке ти ја местам.
Се познавам лично со Маријана.
Немам јас ништо против мене да ми ја местиш. :P

Kajgana Shop

На врв Bottom