Новогодишна програма (македонски клубови)

S

StormRage

Гостин
Znachi koa kje vidam vakvo neshto crevata mi se prevrtuvaat.
Seksualna diskriminacija bez pardon.
штосот е жени да се соберат, глобала даваа 2-3 пијачки а овие 500 денари разлика -_-
--- надополнето: 20 декември 2011 во 14:33 ---
У превод: тапа ќе е сегде, а башка и скапо - соберете се со друштво и славете ДОМА. :cautious:
ракија вино пиво и готово :D

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
штосот е жени да се соберат, глобала даваа 2-3 пијачки а овие 500 денари разлика -_-
Pa zhenite vo princip idat kaj shto ima muzhi, a vo sluchajov kje im se soberat sponzorushi od chucher sandevo pa toj gazda shto prvo mislel deka kje ima pogolemi shansi da bocne neshto za NG ako ima poishe zheni, kje zavrshi u pogolem troshok, chastejki nekoja ili nekoi takvi :)

Aj da ne komentiram pa za tipot na mazhi shto bi dale 500 denari za da gledaat zheni okolu niv.....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Има, има :)

Во Кензо Танге имаш трансоини, а во Капан Ан имаш тупани и басови.
Картата во Кензо Танге мислам дека е 400 а за Капан Ан е 200 денари, па сеа ти види :)

Јас најверојатно ќе идам во Капан Ан.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Кензо Танге е бифшо Динамик на железничка.
Капан Ан е во чаршија. Од Скендер бег па натаму низ уличките :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Што ќе има за нова година на плоштад?

П

Паган-др

Гостин
Што ќе има за нова година на плоштад?
На Владо Јаневски ќе му припадне честа да им ја честита Нова година на оние што ќе одлучат да ја пречекаат 2012 на скопскиот плоштад. Точно на полноќ тој ќе биде музичката ѕвезда со која граѓаните ќе ги одбројуваат последните секунди од годинава што изминува. Претходно, за загревање на атмосферата ќе бидат задолжени Каролина Гочева, Лаура Крлиу, Влатко Илиевски, „Фул стоп бенд“, Елена и Ламбе, Гаро Тавитјан, Есма Реџепова и Тони Зен.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Некој да не знае кафанче во Скопје кај што нема да има ништо, т.е ќе си работи најнормално со исти цени ? Не ми треба музика и слично.

F

FallenHypaspist

Гостин
Кензо Танге е бифшо Динамик на железничка.
Капан Ан е во чаршија. Од Скендер бег па натаму низ уличките :)
од кога до кога трае пречкот, и како се движат цените внатре да не знаеш :) ?

Kajgana Shop

На врв Bottom