Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Јас од T-home ADSL сум презадоволна ама ПРЕЗАДОВОЛНА. Од како го имам ставено интернетот значи од 2008 па до сега мене само 2 пати ми паднал и толку, имам интернет и кога врне и кога грми и сонце кога грее. Немам неограничен интернет ама исто како да имам, не ми се кочи, не ми се успорува, а секогаш е максимално искористен, спуштам се живо и диво и дури и да ми дава некој пари не би го сменила.
istoto i ja, se slozuvam so tebe za t-home, imav ja i kabletel koj ako uklucev mesenger drugo nemozese nisto da se ukluci, imav i ja telekabel koj sto imav 15000ping na online igrite i sekogas bilo do mojot kompjyter kaj niv e ispravno, a sega od t home veke sum 2 godini iam od niv 43 ping na online igrite--izgleda do kompjuterot mi e HAHAHHAHAHAHA, se e toa SHIT

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
i One se stabilni cicko mi koristi uste koga bea onnet. Thome ako od nova godina ne prevzemat nesto so sto bi gi zaboravile tie nivni smesni limiti pola mk ke pobegne vo drugi ako ne i begaat veke so novive ponudi od blizu.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.075
Поени од реакции
6.002
Ова е само доколку сакаш да имаш САМО интернет, без телефон без ништо. Порано мораше да имаш телефонска линија за да имаш и интернет, сега не мора тоа, и затоа е 800 денари најмалиот пакет. А не сум сретнал досега семејство кое има само интернет. :)

Еве тука си стојат истите цени како што си беа порано:
http://www.t-home.mk/mk/61/Internet/MaxADSL_paketi.html
Kolku za sporedba eve za 800 den sto nudat ostanatite 2 konkurenti bez telefon:
http://www.one.com.mk/default.aspx?SectionID=894
http://www.blizoo.mk/internet_10.html
Tocno e deka ne si sretnal semejstvo koe ima samo internet bidejki denes sekoj ima mobilen telefon a golem del od tie sto ne koristat fiksen go isklucija blagodarenie na 10 godisniot grabez od strana na Telekom preku nepostoecki razgovori vo stranstvo i astronomskata pretplata od celi 350 denari koja seuste trae vovedena uste na pocetokot koga Ljubco Georgievski go prodade na ungarski Matav i koja do den denes ne e ukinata iako preku 100000 korisnici od togas gi napustija zasekogas prefrlajki se na ostanatite operatori koi nudat mnogu popovolni paketi.jas ne sum covek na nieden od ostanatite operatori pa da mislite deka nekogo branam bidejki rabotam vo javno pretprijatie koe nema nikakva vrska so telekomunikacii tuku samo ja kazuvam bolnata vistina sto se slucuva na teren.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Tocno, vo one za 1100den cicko mi placa fiksen + 3 booma + 400gb internet, zemi racunaj vo thome kolku ke ti izleze so se nivniot maxtv.

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
ne znam, mene mi kaza deka 1700 porano placal za tie raboti a sega 600den pomalku. Kako i da e, eftino e, ja samo za fiksen i net od thome imam smetki od 1200den, a imam 30gb.

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
тоа ли ке е намалувањето хаха

600ден нет + 220ден фиксен мин.претплата...толку плакам до сеа ...

па не ми се исплака само да го одјавам телефонот за тие пари сеа 800 ден само нет

не ми се става друг нет,стварно се најдобри ,али у мисла сум сеа

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Јас од T-home ADSL сум презадоволна ама ПРЕЗАДОВОЛНА. Од како го имам ставено интернетот значи од 2008 па до сега мене само 2 пати ми паднал и толку, имам интернет и кога врне и кога грми и сонце кога грее. Немам неограничен интернет ама исто како да имам, не ми се кочи, не ми се успорува, а секогаш е максимално искористен, спуштам се живо и диво и дури и да ми дава некој пари не би го сменила.
Со ова се е кажано. Видете ги другите што се на Близу и другите оператори, само маки мачат. Јас сум на Т-ХОМЕ, Кал енд срф плус имам (250 ГБ месечен трансфер), а со новата платформа 3 месеци имам 600 ГБ. Дури сум заборавил кога последен пат ми паднал интернетот.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Едно лично прашање:
Во која населба живееш?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Со ова се е кажано. Видете ги другите што се на Близу и другите оператори, само маки мачат. Јас сум на Т-ХОМЕ, Кал енд срф плус имам (250 ГБ месечен трансфер), а со новата платформа 3 месеци имам 600 ГБ. Дури сум заборавил кога последен пат ми паднал интернетот.
Da prijatele ama kazi si kolku placas za tie 250gb, preku 2-3000den. Dodeka za 1000den go imas na ONE sega istoto. I jas sum zadovolen od thome samo za internet sto ne padja ama od cena ic zatoa i ke begam kaj drugi bidejki nudat poveke gb.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
i ja sum na t-home, a sto faj
Da prijatele ama kazi si kolku placas za tie 250gb, preku 2-3000den. Dodeka za 1000den go imas na ONE sega istoto. I jas sum zadovolen od thome samo za internet sto ne padja ama od cena ic zatoa i ke begam kaj drugi bidejki nudat poveke gb.
a sto ako plakam 500 denari za 100 giga na telekabel koga e tapa internetot,(ONLINE IGRI 15000 ping,,so download 23kb/s,,, na t-home 43 ping so download od 670kb/s) ke plakam 1200 na t-home ama nema da me boli glava

Член од
8 ноември 2007
Мислења
574
Поени од реакции
296
Плаќам 3000 ден. Имам неограничени разговори во Македонија, 10 часови разговори во странство, имам 80 кристално јасни канали на МаксТВ и 600 гб интернет кој не сака да се дисконектира. ПРЕЗАДОВОЛЕН!

Kajgana Shop

На врв Bottom