Пропалица
Мртов/а
мојот кинески рецепт е најдобар ако не го виде можеш да прочиташ гореПа добро знам тоа ама може некој ќе сака од сите да проба па да не го заборави и овој.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мојот кинески рецепт е најдобар ако не го виде можеш да прочиташ гореПа добро знам тоа ама може некој ќе сака од сите да проба па да не го заборави и овој.![]()
Го имаше на the amazing race го јадеа двајца ако го најдам видеото со таа епизода ќе ви го постирам да видете нивно искуство.hahahaha воа не би го пробал глеј го уште мрда lolz im gonna be sick![]()
Нормално би пробал кинеска храна.Инаку ме мрзи да тарашкам по темава,па ме интересира дали има некој има одено во нашите кинески ресторани,ако да што е преопрачливо од менито?
Toa што ти го спомна Дример и јас да додадам Sweet and sour chicken/pork. Ќе се изненадиш колку некои вкусови одат совршено заедно.Нормално би пробал кинеска храна.Инаку ме мрзи да тарашкам по темава,па ме интересира дали има некој има одено во нашите кинески ресторани,ако да што е преопрачливо од менито?
не е кинеско, туку италијанско ГНИЛО сирење Casu marzu (бајаги месесто)
и е најопасниот деликатес на земјава
![]()
"Чудни" специјалитети, но затоа живеат до 100 години.Имам јадено во кинески ресторан(Shan Ghai) и можам да кажам дека е многу добра. Но и скапо е. И сега следно што сакам да пробам е пржен сладолед.
e da ti kazam za drug pat jadenjeto moze im e odlicno ama kaj go mijat ovosjeto i zelencukot, tamu gi mijat i nozete ovie kinsekive lebarki, nasta kujna e najpoznata i najizbalansirana taka da begaj od kineska kujna