Дали би ги јаделе "чудните" кинески специјалитети?

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
ова малце кечап и мајонез, некој ќе си го измацка со лепче :pos:
ммма дај не зезај :sick:
а дали си пробала пржен сладолед или дали БИ - ? (као тибетски рецепт)

:icon_lol: види јас ни окото не би го пробала. Ама гарант има кој би :icon_lol:

а инаку сладоледов не изгледа лошо
images

:icon_lol: види јас ни окото не би го пробала. Ама гарант има кој би :icon_lol:

а инаку сладоледов не изгледа лошо
images

не реков дека изгледа лошо, само те прашав дали Би
ако си од лица кои експериментираат у кујна- можеш да пробаш
сладолед, кокос , 3 јајца и презла-
па сподели овде каков е на вкус
http://krabov.net/3475-zharenoe-morozhenoe-8-foto.html

јас мислев нешто ко окото е, па гуглав да најдам пржен сладолед! :icon_lol:
Коа ќе направам, ќе пишам. И со авторска слика, како доказ дека ми излегол барем слично ко на сликата :pipi:

еваа јас незнам тоа дрвените лажички(ако се викат така) да ги држам a камо ли да јадам, инаку би пробал и одозгоре би ставил малку семф,крем, и некој специјален додаток и би можело шумка и кашкавал како декорација изрендани, а најдобро јадење е ориз со печурки леле со семф, и рендано сирење домашно(ќе ми го изренда баба ми) и одозгоре полиено со јогурт од млекара здравје радово абе супер ќе биде традиционалено:coffee:

еваа јас незнам тоа дрвените лажички(ако се викат така) да ги држам a камо ли да јадам, инаку би пробал и одозгоре би ставил малку семф,крем, и некој специјален додаток и би можело шумка и кашкавал како декорација изрендани, а најдобро јадење е ориз со печурки леле со семф, и рендано сирење домашно(ќе ми го изренда баба ми) и одозгоре полиено со јогурт од млекара здравје радово абе супер ќе биде традиционалено:coffee:

:pos::pos:бабати кинески специјалитети праи значи а?

:pos::pos:бабати кинески специјалитети праи значи а?
да бе кога ќе почне тоа чинк-чанк јазико да ми го зборе абе тотално ништо не ја разбирам пробувам на google translate да ја разберам ама не иде:D

Немам сеуште пробано, но би пробал „чудна“ кинеска храна, по услов да не е од животинско потекло.......

За сите кои одговориле да за кинески специјалитети морате да го пробате овој прво после сите други. :)

За сите кои одговориле да за кинески специјалитети морате да го пробате овој прво после сите други. :)

Не се сите специјалитети како овој има кинески специјалитети шо ке си ги изедеш прстите ;) :D

Не се сите специјалитети како овој има кинески специјалитети шо ке си ги изедеш прстите ;) :D
Па добро знам тоа ама може некој ќе сака од сите да проба па да не го заборави и овој. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom