Тони Зен

• Креатор на темата Креатор на темата simoncence
  • Време на започнување Време на започнување
И јас го помислив истово..:)
Многу добро музика има песнава, спотов е светлосни години напред за целава ни естрада. Ама текстов мадре миа, ко дете да го пишувало. Можел да се потруди или некој друг да напише поасален текст. Аман веќе од себеспомнување и опевање во текстови. Има милион општествени проблеми кои можат да се опеат у ваква верзија.

Абе и спотот и битот се курч, па согласно тоа и текстот би треало да биде курч..
Ама ова е лош кур (:

Ова е Добар курч.
"Дедо ти бил кодош, а дедо ми гемиџија!"
Beat that, bitch!

Од она малку што ги имам слушано САФ некогаш, не ми текнува Смиле, Гоце и Пикисипи, да дрндаа толку за себе во песните. Е тоа им фали на новиве хип-хопери. Тој сенс...:)
За постов да ми биде целосен, ќе го завршам со еден РЕСПЕКАТ! :icon_lol:

Сам себе ако не се пофалиш кој ќе те пофали....

Плави хеланки добро ќе му стојат.

Од она малку што ги имам слушано САФ некогаш, не ми текнува Смиле, Гоце и Пикисипи, да дрндаа толку за себе во песните. Е тоа им фали на новиве хип-хопери. Тој сенс...:)
За постов да ми биде целосен, ќе го завршам со еден РЕСПЕКАТ! :icon_lol:
Тоа е проблемот новиве рапери го имаат префиксот нај, види ти The Most Wanted , Instant beat, Чиста околина текстовите претежно им се бетл , овие за себе зборат како се во све најдобри а ги нема на дела.

Новата песна Суперзен заедно со спотот за истата изгледаат навистина светски и модерно. Ми се допаѓа идејата на Тони да влезе на концертот како Супермен, но требаше тоа да го чува како изненадување

Утревечер, (среда, 22 јуни 2011 година) во Сули ан, во Старата скопска чаршија, промоција на своето ново аудио издание ќе има Тони Зен. Промоцијата на албумот “TONI ZEN E SUPERZEN” ќе започне во 21:00 часот.

Извор: cOoLTuRa.mk

toni-zen-promo-suli-an.jpg

Новата песна Суперзен заедно со спотот за истата изгледаат навистина светски и модерно. Ми се допаѓа идејата на Тони да влезе на концертот како Супермен, но требаше тоа да го чува како изненадување
Мене ми изгледаше смешно.И самобендисано.Или и двете.Само не знам кое предничеше од овие две работи.Со тој спот наеднаш многу минуси му се испишаа во моето мислење.

Зашто воопшто е ставен дечково во тема музика ?
Незнае да пее уште помалце да збори. Мислам, класично сељаче што стигнало до кеш и слава. Сум имал можност 2-3 пати да направам и муабет со него, стварно е идиот и приватно ко што е јавно. Буквално „Јас ...“ човек , секоја реченица со Јас ја почнува.
А да , морам и да напоменам дека скоро и нема песна на која битот е оригинално-негов.

Утревечер, (среда, 22 јуни 2011 година) во Сули ан, во Старата скопска чаршија, промоција на своето ново аудио издание ќе има Тони Зен. Промоцијата на албумот “TONI ZEN E SUPERZEN” ќе започне во 21:00 часот.

Извор: cOoLTuRa.mk

toni-zen-promo-suli-an.jpg

А зошто сите ја одбегнуваат кирилицата?

А зошто сите ја одбегнуваат кирилицата?

Е ајде де.Баш некој во друга тема имаше напишано колку грдо изгледало Македонски во латиница.Некако неприродно.Во право е.

Затоа што дизајнерот на плакатот е „талентиран“ графички уметник.

^Уште да престане да се декларира како рапер и супер ќе биде.
Текстот исти ку*ац друго паковање.
А за спотот едно ќе кажам. Сексот продава.

П.С. ,,Не само што има гз она има booty...''
wut?

Зашто воопшто е ставен дечково во тема музика ?
Незнае да пее уште помалце да збори. Мислам, класично сељаче што стигнало до кеш и слава. Сум имал можност 2-3 пати да направам и муабет со него, стварно е идиот и приватно ко што е јавно. Буквално „Јас ...“ човек , секоја реченица со Јас ја почнува.
А да , морам и да напоменам дека скоро и нема песна на која битот е оригинално-негов.

не сери. колку и да не ми е по ќеф неговата музика, неможам пак да речам дека е гомно карактер. знае некогаш да се испонаша или да напраи глупост, али нема лоша душа. знае да оддаде респект

Еден од нив дури се претстави пред народот со наслов ‘‘ Јас сум Хип-Хоп ‘‘ ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom