- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Овде четворка лапнавте на Олд Трафорд нели ?Џерард може само да го победи Гигс во бакнување камери, во се друго ќе е аутсајдер!
Овде четворка лапнавте на Олд Трафорд нели ?Џерард може само да го победи Гигс во бакнување камери, во се друго ќе е аутсајдер!
Да и после тоа титулата ја лапнавмеОвде четворка лапнавте на Олд Трафорд нели ?
Вие би лапнале многу работи за титула.Да и после тоа титулата ја лапнавме
За да ја добијаш посакуваната цел оти да не?Вие би лапнале многу работи за титула.
On vacation...Леле, се вратил Мерхан со сликичките Кај беше бе друже, се засекирав за тебе.
На википедија ако сакаш и јас ќе те направам професионален фудбалер со твојата богата историја.....
Па не, со ова само си докажуваат дека не се у право и дека вампирот си е крив. Да не кажал така Суарез нема да изиграваат.
На википедија ако сакаш и јас ќе те направам професионален фудбалер со твојата богата историја.....
Можда. На Тери ќе му судат за месец дена...Па не, со ова само си докажуваат дека не се у право и дека вампирот си е крив. Да не кажал така Суарез нема да изиграваат.
Ако сакаш стави уште милион слики, за мене Кикс НИКОГАШ нема да биде подобар од ЏерардЏерард може само да го победи Гигс во бакнување камери, во се друго ќе е аутсајдер!
Гигс никогаш нема да биде подобар лузер од затвореникот Стиви и за тоа си во право!Ако сакаш стави уште милион слики, за мене Кикс НИКОГАШ нема да биде подобар од Џерард
Ој , абе не глеш кај стаса се бламира со постовине?Гигс никогаш нема да биде подобар лузер од затвореникот Стиви и за тоа си во право!
елаборирај во што е подобар џерард од гигс ... еве без да се спомнуваат титули , зошто мислиш дека е подобар ?Ако сакаш стави уште милион слики, за мене Кикс НИКОГАШ нема да биде подобар од Џерард