Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дај бе не оптеретувајте со анкета на скај спорт.......наместо да се коментира утакмицата денес.....се испојадоа на терен....целото внимание отиде на анкета....многу ми е битно мене кој ќе победи на гласање кај што може да гласа од експерт до личност што нема изгледано ни пола уткамица во животот...и место фудбал вика сокер....за мене Суарез и Џерард ВРЕДАТ како играчи.....како што за некој вреди Сколс и Нани пример....или Ван Перси и Анри.....и Тери со Ѕола....итн итн итн....не е воопшто битно....и да не се трупа темава со глупости....!!!

П.С. Одличен резултат....Ливерпул ги задржува (теоретски) шансите за ЛШ.... :)
--- надополнето: Dec 23, 2011 3:49 AM ---
Или Компани и Мика Ричардс :pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овај Џерард оток ми го напрај овие денови :sick: Трол упм е , само дрдла нешто се глупира, плачи по форуми се жали и што фајде од то? И овде ќе те заебаваат или ќе те игнорираат, 1 сат се продолжило за да победи Нани пфффф...... Гигс да победел на фер начин,а не на педерски, ОМГ загрев си друже .... (n)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
В

Вори

Гостин
Не ми е за спортската, не паѓам првпат па да пцујам по форуми. Барса на 7+ ме извади.

Пишав бункер зашо се бранеше челзи, а цска пишав пошо е ист тим како сити сега, али тоа е друг муабет веќе.
До спортската ти е,не се ваѓај сега.

Добро,ајде и да е Челзи како Сити(не ми се верува,значи уште вакви петарди постоеле),каква врска има ЦСКА со тоа?Колку што знам,руската ЦСКА не е некој ултра богат клуб,ниту трошат пари како Сити.Бугарската ЦСКА од Софија,мислам дека е за никаде,така да не гледам никаква поврзаност.
Ама колку да се шљапне нешто,те разбирам.

БДЊ,зошто бе Стариџ не победи во анкетава?17-8 гола има во 25 утакмица постигнато во 2011,и тоа е нешто.И тоа во два различни клуба.Намештаљака,чифша нонен.
Не озбилно.А зошто Лампард го нема во оваа листава за најдобри играчи(Гугс,Џерард итн.)?
Или само овие се гледаат.Зошто Лампард растури во последнава деценија буквално,али никој не гледа.
И подобар од Џерард според мене,ама ајде...и ноу офенс Ливерпул фанс,мое мислење само.

п.с А реално за 2011 треба Перси да победи,се утепа од голови,последниве три месеци сам го држи Арсенал.Во животна форма е.

G

Gray Foxx

Гостин
.What is all this guff about John Terry being a 'lion', 'leader', 'legend', blah blah blah. All because of a goal line clearance? Seriously?

He was SO OUT OF POSITION leading up to the Adebayor chance that if he didn't stop it he would have been to blame for the goal!

So he fixes HIS ERROR. Wow, Take a bow, son

В

Вори

Гостин
.What is all this guff about John Terry being a 'lion', 'leader', 'legend', blah blah blah. All because of a goal line clearance? Seriously?

He was SO OUT OF POSITION leading up to the Adebayor chance that if he didn't stop it he would have been to blame for the goal!

Тери има докажано дека е права ѕверка и капитен во повеќе наврати.Еве нека не биде за Челзи,сети се на утакмицава на Англија против Германија на Светско.Кога ја стави главата пред ногата на играчот.Таму секој нормален нога не би ставил,тој ја стави главата.За малку можеше да попие силен шут и да заврши трагично.Затоа не кењај!

Можеби и беше крив за голот,заедно со Чех,ама после извади топка од мрежа,така да...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
E арно де немаше да му биде прв шут у глава изеден :icon_mrgr:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

:facepalm:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Криво ми е што победуваат вашите на педерски начин, ништо друго
Џерард може само да го победи Гигс во бакнување камери, во се друго ќе е аутсајдер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom