Сега ми вадиш зборови од контекст... колку лош соговорник сииииии
Туку, не реков дека вие жените сте попрости, само што имате свои квалитети и неквалитети. Кога се работи за разум, мажите се оние коишто се на врвот. Вие на пример, знаете да израснете деца, кога мажите би требало да ги воспитуваат децата, ќе имавме 3 милијарди место 7, пола ќе ги изгубеа мажите по улица.
А за тепањето, па тоа е најлогичното решение на секој проблем. Ако не се постави проблемот на два краја од отсечката, тој не е решен. Мора да се знае кој е владетел а кој потчинет. Ако тоа го нема, проблемот само ќе тлее, нема да биде решен. Затоа гледаш многу посилни машки пријателства, отколку женски. Мажи гинат за други мажи, што кај женските не е толку чест случај.
Многу ми е жал кога читам вакви приказни. Само две работи има, дали имаш сила да го правиш истото што и таа или едноставно да собереш сила и да ја прекинеш врската.
Иако, мене ако ме прашаш, најпаметно е после 5 години да ја смениш страната, ама да не ја пцуеш и понатаму. Премини директно на клоци и шамари. Барем до крајот на животот кога ќе завршиш со друга девојка, ќе знаеш дека оваа те мисли... нормално ако и дадеш ќотек за паметење.