Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.227
Дечкото погоре има поента кога вика “местено“. Јас не викам дека е до толку грубо и местено, ама нешто има.
Кој може да дозволи во педантна земја ко Енглеска, некој што бил поткачен за расизам да стане најдобар фудбалер за нецела година?
Тешко дека е местено. Сепак ова не е официјална награда и е избор на медиум. Всушност незнам што се дига паника за нешто толку небитно. Ова се најбитните индивидуални награди за играчите
http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Fans'_Player_of_the_Year
http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Players'_Player_of_the_Year
http://en.wikipedia.org/wiki/FWA_Footballer_of_the_Year

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Тешко дека е местено. Сепак ова не е официјална награда и е избор на медиум. Всушност незнам што се дига паника за нешто толку небитно. Ова се најбитните индивидуални награди за играчите
http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Fans'_Player_of_the_Year
http://en.wikipedia.org/wiki/PFA_Players'_Player_of_the_Year
http://en.wikipedia.org/wiki/FWA_Footballer_of_the_Year
Токму заради тоа го напишав делот со ѓупците. Односно, на кого му е најбитна неофицијалната награда. На ѓупците на василица хамбургерот, а на Нани и следбенците негови - оваа неофицијална награда.
Како што кажа, доста логично и сосема релевантно, не е местено, меѓутоа самото тоа што Нани изби токму на крајот и го победи Суарез кој си беше лидер на таа анкета for awhile кажува кој се исфорсирал за нани да го добие тоа. Макар и неофицијално.
Односно, пресвртот открива многу работи.

Повеќе од јасно е дека ваквите награди треба НАЈМАЛКу нас да не засегаат. Ние гледаме фудбал оти ја сакаме играта фудбал. Се друго е ирелевантно...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.227
Токму заради тоа го напишав делот со ѓупците. Односно, на кого му е најбитна неофицијалната награда. На ѓупците на василица хамбургерот, а на Нани и следбенците негови - оваа неофицијална награда.
Како што кажа, доста логично и сосема релевантно, не е местено, меѓутоа самото тоа што Нани изби токму на крајот и го победи Суарез кој си беше лидер на таа анкета for awhile кажува кој се исфорсирал за нани да го добие тоа. Макар и неофицијално.
Односно, пресвртот открива многу работи.

Повеќе од јасно е дека ваквите награди треба НАЈМАЛКу нас да не засегаат. Ние гледаме фудбал оти ја сакаме играта фудбал. Се друго е ирелевантно...
Деца и Фејсбук. Лоша комбинација. Веројатно овие што навиваат за Јунајтед дознале дека има таква анкета и се „запалиле“. Сепак Јунајтед во таа таргет група (реално, тие гласаат во вакви анкети) е доминантен. Според мене палење на индивидуална награда е глупост.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гласањето за играч на годината во Премиер Лигата на Скајспорт требаше да трае до 1 часот, но тоа е продолжено со цел да победи Нани
А да не се збуни малце со временските зони?

Значи сеа по логикава твоја го поместиле за уште еден саат за Суарез да победи. Не е фер :pos:
--- надополнето: 23 декември 2011 во 02:52 ---
^... :tapp: сфаќам зашо го местат ... ќе им заплаче ко предходната година против Ливерпул кој плачеше , плачеше шо се изгреба :icon_mrgr:
Нани имаше огромна рана по тој дуел, конци и паузираше 3 недели. А ако збориме за плачење, во тимот имате играч кој што откако ќе го бутне некој дух, прави фаци на терен бетер од жена што се пораѓа (y)

S

Stivie G

Гостин
А да не се збуни малце со временските зони?

Значи сеа по логикава твоја го поместиле за уште еден саат за Суарез да победи. Не е фер :pos:
--- надополнето: 23 декември 2011 во 02:52 ---

Нани имаше огромна рана по тој дуел, конци и паузираше 3 недели. А ако збориме за плачење, во тимот имате играч кој што откако ќе го бутне некој дух, прави фаци на терен бетер од жена што се пораѓа (y)
незнам ти како го сфакаш тоа, но факт е дека после 1 саато за Суарез не можеше да се гласе за разлика од сите други, еве сега истото го прават и за Џерард за да може да победи Гигс

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
незнам ти како го сфакаш тоа, но факт е дека после 1 саато за Суарез не можеше да се гласе за разлика од сите други, еве сега истото го прават и за Џерард за да може да победи Гигс
А да не е така пошо си гласал веќе?
--- надополнето: 23 декември 2011 во 03:02 ---
Иначе фала богу дека Гигс треба да го победи Џерард, имале мозок и од Скај.

S

Stivie G

Гостин
А да не е така пошо си гласал веќе?
--- надополнето: 23 декември 2011 во 03:02 ---
Иначе фала богу дека Гигс треба да го победи Џерард, имале мозок и од Скај.
Кај мене не се појави проблемот со гласањето, бидејки бев порано гласал, туку се појавил кај оние коишто воопшто не гласале, пробале да гласат за Суарез но не можело.
А ако Гигс е подобар од Џерард како шо викаш нека победи на регуларен начин а не вака педерски

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај мене не се појави проблемот со гласањето, бидејки бев порано гласал, туку се појавил кај оние коишто воопшто не гласале, пробале да гласат за Суарез но не можело.
А ако Гигс е подобар од Џерард како шо викаш нека победи на регуларен начин а не вака педерски
Еве сега пробувам да гласам за Гигс и ми дава бленк пејџ, не ми го ни процесира гласот. И што треба да правам сеа, да плачам по форуми?

Имаат проблем со скриптата на сајтот.

S

Stivie G

Гостин
Еве сега пробувам да гласам за Гигс и ми дава бленк пејџ, не ми го ни процесира гласот. И што треба да правам сеа, да плачам по форуми?

Имаат проблем со скриптата на сајтот.
Криво ми е што победуваат вашите на педерски начин, ништо друго

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама кој педерски начин те прашувам? :pos: Ко прво, ова е ебена анкета на Скај факинг спортс, ко да има анкета на Сител, кој напраи боље за државава, Сранко или Гујо.

Ко второ, не им работи анкетата, еве ти кажувам јас за Гигс пробувам да гласам еве што ми се јавува

Значи сеа по твојава логика педерски местат за да не можам да гласам за Гигс а Џерард да победи? И може и со прошлата анкета имало вакви глупости, им пријавувале проблеми па затоа ја оставиле уште еден саат.

На крајот од краиштата, Гигс има 35 тимски трофеи и уште тродупло индивидуални, голема работа за некоја анкета на Скај.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Каков е тој педерски начин? Мислиш уредниците и водителите на скај потегнале на крај за да победи Нани? Или Ферги се јавил и им се заканил со работно место ако не победи Нани за глупавово признание? Не. Сигурно е дека имало групен договор на форуми на Јунајтед насекаде низ светот и нормално постигната е целта. На начин каков што Ливерпул ја обезбедиле претходно предноста на Суарез и како што ја обезбедиле предноста на Жерард. Зошто за двајцата играчи не гледам подруг начин за добивање на гласовите. Сигурно Суарез не ги добил реално гласовите претходно кога три-четворица на таа листата заслижија да се најдат пред него. Барем Нани колку толку заслужува.

S

Stivie G

Гостин
Ама кој педерски начин те прашувам? :pos: Ко прво, ова е ебена анкета на Скај факинг спортс, ко да има анкета на Сител, кој напраи боље за државава, Сранко или Гујо.

Ко второ, не им работи анкетата, еве ти кажувам јас за Гигс пробувам да гласам еве што ми се јавува

Значи сеа по твојава логика педерски местат за да не можам да гласам за Гигс а Џерард да победи? И може и со прошлата анкета имало вакви глупости, им пријавувале проблеми па затоа ја оставиле уште еден саат.

На крајот од краиштата, Гигс има 35 тимски трофеи и уште тродупло индивидуални, голема работа за некоја анкета на Скај.
Истото се случува кога кликаш и за Џерард, можеш да провереш, туку зборот ми е дека анкетата требаше да биде завршена до 1 саато, а не е направено тоа, а оттогаш процентите на Нани и Гигс растат а на Џерард и Суарез опаѓат
--- надополнето: 23 декември 2011 во 03:28 ---
Каков е тој педерски начин? Мислиш уредниците и водителите на скај потегнале на крај за да победи Нани? Или Ферги се јавил и им се заканил со работно место ако не победи Нани за глупавово признание? Не. Сигурно е дека имало групен договор на форуми на Јунајтед насекаде низ светот и нормално постигната е целта. На начин каков што Ливерпул ја обезбедиле претходно предноста на Суарез и како што ја обезбедиле предноста на Жерард. Зошто за двајцата играчи не гледам подруг начин за добивање на гласовите. Сигурно Суарез не ги добил реално гласовите претходно кога три-четворица на таа листата заслижија да се најдат пред него. Барем Нани колку толку заслужува.
Нека биде така шо викаш, но јас не верувам дека е така, а за тоа дека Суарез не ја заслужува наградата не ја зазлужува но и Нани ништо повеке не ја заслужува. Сите знаеме дека треба Ван Перси да ја освои но според гласовите до 1 саато до кога требаше да заврши анкетата тоа беше Суарез

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
аууу каква фама за некаква анкета каде може да гласа секој..
Е ајде де, додека не видов на темава не ни знаев дека има анкета некоја :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom