Какви 'ѕвезди' го вадат лебот во нашите 'дискотеки'

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аман бе не се фаќате ко оние во автобус, шо ме глеаш така?!

Се гледа дека од глупоќа го стресе тоа, не дека има некоја намера, туку незнае реченица да сврзе. Глупа е само.
Се согласувам. Се кладам дека и од што е глупа не ни знае ни самата што кажала. Баталете ја.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Добро бе за многу починати ѕвеѕди постојат вицови, заебанции и слични срања, зошто и за Тоше да нема такви работи? А да од Македонија беше, ние сме ариевци заборавив. Не дека сум на страна на Анабела ама премногу озбилно и при срце си ги сваќате ваквите изјави или било што "негативно" поврзано со Тоше.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Добро бе за многу починати ѕвеѕди постојат вицови, заебанции и слични срања, зошто и за Тоше да нема такви работи? А да од Македонија беше, ние сме ариевци заборавив. Не дека сум на страна на Анабела ама премногу озбилно и при срце си ги сваќате ваквите изјави или било што "негативно" поврзано со Тоше.
Не е за муабетот за Тоше Проески толку директно темата (јас сум голем обожавател на црн хумор и не сум голем обожавател на Проески), туку мало будење да видиме какво ѓубре прифаќаме овде и уште потрагично е сервирањето на вакви личности како врв на музичката понуда.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дали сум единствениот што не сфати што е тоа толку навредливо во изјавава?
Глупо е, ама толку навредливо не гледам каде е.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не е за муабетот за Тоше Проески толку директно темата (јас сум голем обожавател на црн хумор и не сум голем обожавател на Проески), туку мало будење да видиме какво ѓубре прифаќаме овде и уште потрагично е сервирањето на вакви личности како врв на музичката понуда.
Кога ќе видиш дека се испотепаа за да набават карти за Аца Лукас тогаш секоја дискусија е излишна. И колку и да зборуваат во стил "ја не слушам такво срање" први се таму.

L

.Lost Angel.

Гостин
брат. на естрадава у денешно време се појавиа секакви будали. секакви антиталенти искочија да пеат благодарение на тоа што имаат пари па затоа тресат и глупости и не се ни малку професионални во својата работа секако со мали исклучоци. токму заради тоа има и вакви коментари. шо мислиш дека оваа знае шо кажала? сигурно откако ја видела веста дека експресно се шири го уклучила тоа мозокот па и текнало шо стварно рекла.
Дали на овој балкан има само 5 души кои едноставно се добри пејачи\kи - Во Македонија за мене постои само 1 личност која ја почитувам како пејач другото све за џабе пејат никогаш не сум бил на некој концерт или пак на овие хуманитарни не одам ... од едноставна причина што не пеат за без пари... а навидум така кажуваат...

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Дали сум единствениот што не сфати што е тоа толку навредливо во изјавава?
Глупо е, ама толку навредливо не гледам каде е.
не си, и јас не сватив што е навредливо, се родила еден ден после тоше, не е она крива што тогаш се родила

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Српските пејачи и певаљки направија вили и ранчови на сметка на македонска глупоќа.И гомно да дојде од Србија ќе е ѕвезда во Македонија.Боро Чорба секој четврток е во Македонија, а на реклама ми го најавуваат “после многу време“!!Со истите прости вицови, кажување клошарски фори направи пари.Простото Македонче заборава дека Бора Чорба на група македонски музичари во 80 години во Далмација им пцуел “маму вам јебем македонску“, али ние секогаш сме глуви на такви работи.Алан Исламовиќ, Аца Лукас, Жељко Јоксимовиќ се убија од земање пари тука, а во Србија никаде не пејат.Кога им затреба пари си прават една турнеја во Македонија и се полнат на македонска глупоќа.Сите тие српски и босански пејачи научиле 5 фори на коишто цел македонски народ свршува и ни ги собираат сите пари.Фори во стил “ много волимо тавче-гравче“, “нема поубаво девоје од Македонче“, “ ми много волимо македонски народ“ и остало.

Прашајте некој македонски пејач дали пеел во Србија и Босна со чест на исклучоци.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Што очекувате од некој кој има коефициент на интелигенција како собна температура.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Српските пејачи и певаљки направија вили и ранчови на сметка на македонска глупоќа.И гомно да дојде од Србија ќе е ѕвезда во Македонија.Боро Чорба секој четврток е во Македонија, а на реклама ми го најавуваат “после многу време“!!Со истите прости вицови, кажување клошарски фори направи пари.Простото Македонче заборава дека Бора Чорба на група македонски музичари во 80 години во Далмација им пцуел “маму вам јебем македонску“, али ние секогаш сме глуви на такви работи.Алан Исламовиќ, Аца Лукас, Жељко Јоксимовиќ се убија од земање пари тука, а во Србија никаде не пејат.Кога им затреба пари си прават една турнеја во Македонија и се полнат на македонска глупоќа.Сите тие српски и босански пејачи научиле 5 фори на коишто цел македонски народ свршува и ни ги собираат сите пари.Фори во стил “ много волимо тавче-гравче“, “нема поубаво девоје од Македонче“, “ ми много волимо македонски народ“ и остало.

Прашајте некој македонски пејач дали пеел во Србија и Босна со чест на исклучоци.
потпис

ама нема многу македонска раја што го сваќа ова.

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Да не ја осудувам али за оваа спас само Кили да и го закачи јавно у емисија па нема да и текне за друг пат:mad:

Б

Бат Елохим

Гостин
-Точно е ќе настапувам во Крушево, а со оглед на тоа што со Тоше сме родени со еден ден разлика, може ова ќе биде моето последно интервју, рече Анабела за Ексклузив.

нема ништо навредливо посебно. Уште ако може од нејзина уста, у божји уши таман ќе биде, сите да се смееме.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Оваа сама на себе си посакува да умре !?

Ја вака го сфатив. :eek:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не беше навредлива шегата, туку глупа.
и џабе инициативи правиме по интернетот кога петко трајко,митко и остали турбофолк и силиконски љубители ќе ги полнат кафичите и дискотеките со пропадната багра од север

Kajgana Shop

На врв Bottom