- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 220
- Поени од реакции
- 264
А да ми го омекниш?Копиљ мукла не се јачај!
Ти сеа ја преувеличи работава, ако веќе се јачаат со слика на нет како зеле “трофеј“ па зашто истиот не го зеле и во сала, кога ја гледале утакмицата?Да направиле така ќе беше а зашто не украле транспарент и да се степаат со фа.
Дај искулирајте ви земале дечките шал во ваша населба(приградска) се разбира![]()
Цела сала плус без обебезбедување тешко кој сака нека биде нема да може да земе реквизит. Него ставив слика пошто 2 утакмици по ред паѓа реквизит на противничка навивачка групаТи сеа ја преувеличи работава, ако веќе се јачаат со слика на нет како зеле “трофеј“ па зашто истиот не го зеле и во сала, кога ја гледале утакмицата?
Јас не ни сакав да пишам во врска со тоа зашто кога дознав како се десило, а притоа ние не навивавме цела четвртина.. но бев иритиран од постот на Дебарецот, што не излегол од тоа негово градче а нашол тука да збори. Поздрав до наредното видување.Цела сала плус без обебезбедување тешко кој сака нека биде нема да може да земе реквизит. Него ставив слика пошто 2 утакмици по ред паѓа реквизит на противничка навивачка група
Почекај само со мајка ти да завршам!А да ми го омекниш?
Топ си кисче. Натакнем те на дршке од метле.Почекај само со мајка ти да завршам!
Стомачан вирус има човек. Плус нема играно од 2ро коло. Нека ќе си бидеОвј Брукс, поголемо дрво здравје, што би кажале стари људи.
Па ја очекуеше да направи сензацију, да одигра нешто, како божиќна елка е, само за украс е.![]()
Поздрав од Лас Вегас.Јас не ни сакав да пишам во врска со тоа зашто кога дознав како се десило, а притоа ние не навивавме цела четвртина.. но бев иритиран од постот на Дебарецот, што не излегол од тоа негово градче а нашол тука да збори. Поздрав до наредното видување.
Папучар. Да е поблиско до девојка муЈелесијевиќ најверојатно ке го напушти Куманово. Дали ова значи дека на Брукс ке му биде продолжен договорот(како што разбрав сега за сега само на 2 месеци имал потпишано)? Има некои нови информации, евентуално засилувања?