Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Да направиле така ќе беше а зашто не украле транспарент и да се степаат со фа.
Дај искулирајте ви земале дечките шал во ваша населба(приградска) се разбира :pos:
Ти сеа ја преувеличи работава, ако веќе се јачаат со слика на нет како зеле “трофеј“ па зашто истиот не го зеле и во сала, кога ја гледале утакмицата?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ти сеа ја преувеличи работава, ако веќе се јачаат со слика на нет како зеле “трофеј“ па зашто истиот не го зеле и во сала, кога ја гледале утакмицата?
Цела сала плус без обебезбедување тешко кој сака нека биде нема да може да земе реквизит. Него ставив слика пошто 2 утакмици по ред паѓа реквизит на противничка навивачка група

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Цела сала плус без обебезбедување тешко кој сака нека биде нема да може да земе реквизит. Него ставив слика пошто 2 утакмици по ред паѓа реквизит на противничка навивачка група
Јас не ни сакав да пишам во врска со тоа зашто кога дознав како се десило, а притоа ние не навивавме цела четвртина.. но бев иритиран од постот на Дебарецот, што не излегол од тоа негово градче а нашол тука да збори. Поздрав до наредното видување.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Хахаха почекај уште малце мајка ти уште ми бара! ;)

H

HoT IcE

Гостин
Овј Брукс, поголемо дрво здравје, што би кажале стари људи.
Па ја очекуеше да направи сензацију, да одигра нешто, како божиќна елка е, само за украс е.:facepalm:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Овј Брукс, поголемо дрво здравје, што би кажале стари људи.
Па ја очекуеше да направи сензацију, да одигра нешто, како божиќна елка е, само за украс е.:facepalm:
Стомачан вирус има човек. Плус нема играно од 2ро коло. Нека ќе си биде :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Јас не ни сакав да пишам во врска со тоа зашто кога дознав како се десило, а притоа ние не навивавме цела четвртина.. но бев иритиран од постот на Дебарецот, што не излегол од тоа негово градче а нашол тука да збори. Поздрав до наредното видување.
Поздрав од Лас Вегас.:D

С

Сибињанин Јанко

Гостин
Јелесијевиќ најверојатно ке го напушти Куманово. Дали ова значи дека на Брукс ке му биде продолжен договорот(како што разбрав сега за сега само на 2 месеци имал потпишано)? Има некои нови информации, евентуално засилувања?

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Јелесијевиќ најверојатно ке го напушти Куманово. Дали ова значи дека на Брукс ке му биде продолжен договорот(како што разбрав сега за сега само на 2 месеци имал потпишано)? Има некои нови информации, евентуално засилувања?
Папучар. Да е поблиско до девојка му :icon_lol:
Не шала на страна како игравме слабо во последните неколку кола сега уште послаби ќе бидеме без него. Едноставно ни беше алфа и омега во тимот. Тек сега може да се плашиме за нашето учество во плејофот. Се надевам дека не е точно...ќе видиме. Уште го нема да реагира на фејсбук да ни одговори :icon_lol:

Деца веќе се напалија ќе го тепаат оти не предаде :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Сг ќе га претепав на излаз од Куманово, осеќам гу работу.
Штета, добар човек си беше :icon_mrgr:

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Јелесиевиќ за Куманово најверојатно ќе изигра уште 2 утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom