Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дај нешто анализа за поени на играчи од евролига вечерва,што да изиграме, колку да има да се гледа :)
Не знам за поени ама еве јас што би играл од баскетот за вечер
Партизан -Армани 1
Ефес -Реал 1
Нанси -Олимпијакос H1
Шарлоа-Макаби H2
Канту-Фенербахче 2

На Партизан му одговара и пораз до 4 поени разлика ама несмеат да идат на таа карта,притисок ќе има и Партизан ама ваквите утакмици у Пионир се знае кој ги добива :)

Реал му отидоа Фернандез и Ибака со Партизан играа одлично очекувам денес послаба игра од нив,Ефес се екипа со многу голем буџет претходно коло доживеаа бламажа во Тел Авив,плус домашно првенство после продужетци тепаа така да ќе имаат притисок да победат денес.

На Олимпијакос им се повреди Спанулис,не им треба победа на Олимпијакос ,Нанси кога игра дома полна е салата последна утакмица годинава за нив не ми се верува повеќе од 9 да изгубат!

Шарлоа го продадоа нивниот убедливо најдобар играч Демонт Малет баш на Макаби,Блат е тренер што и кога буквално не му значи ништо утакмицата оди на победа,има победнички менталитет,мислам дека ќе ги згазат буквално денес.

Канту обезбеди пласман понатаму,Фенер мора да победи,ако изгуби денес мора Каха Лаборал да тепа во Билбао што не ми се верува дека ќе се деси,затоа ако победат идат во топ 16 и не се замараат со исходи на други утакмици.

^Демон Малет ке ги доигра натрпеварите по групи па тогаш се сели во Макаби,а што знам Елијаху им се повреди...уморни се играа АБА лига и Израелска лига во 2 дена,ке видиме што ке направиме.

Челзи ја пишав на едно ливче GG,на другото x2 ....па ако само таа ме заебе стварно ќе треба да се откажам од кладење...а и многу други ќе испопаѓаат....оти не верувам некој Тотенхем да ја стаил 1.

Челзи ја пишав на едно ливче GG,на другото x2 ....па ако само таа ме заебе стварно ќе треба да се откажам од кладење...а и многу други ќе испопаѓаат....оти не верувам некој Тотенхем да ја стаил 1.

Јас ја ставив :) тикетче на изненадување.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom