- Член од
- 17 ноември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 98
Види па што слатка хартија имаше денеска тестот ко си го подберав , така си бев гладен ...Со среќа од утре луѓе, изедете ги колоквиумите !!
Види па што слатка хартија имаше денеска тестот ко си го подберав , така си бев гладен ...Со среќа од утре луѓе, изедете ги колоквиумите !!
Дарко сам кажа дека првиот колоквиум намерно бил потежок, на барање на професорот (поради високите резултати на предходните генерации) да види до кај ни е лимитот . Вториот сега рече дека ќе биде полесен и повеќето од прашањата ќе бидат од последната тема ..микроекономија лесни ли прашања дава професорот ,ајде ако се секава и ако не му е тешко на некој да пише Ч)
150 questions are not enough !?.... U dare for more ???Дали некој може да ми каже што се паѓа на втор колоквиум основи на менаџмент?
Ги има фатено предновогодишна атмосфера изгледа. До сега штом немаше, викендов не ми се верува да извадат.. Од понеделник здравје.znaete li koga ke ima rezultati od vtorite kolokviumi?
Р Е З У Л Т А Т И од Втор колоквиумznaete li koga ke ima rezultati od vtorite kolokviumi?
Нема нешто посебно да се промени, и сега можеш да полагаш завршен + 3 сесии и на крај комисиско полагање, па после тоа се презапишува предметот.Добив информација дека полагање во сесии се укинува и дека ке се полага само на колоквиуми и завршен,и имаш право три пати на завршен а ако не положиш го презапишуваш предметот.
Ако некој знае нешто поопширно околу ова нека пише.
И дали ако е точно истото важи и за вонредни студенти?