Фан Клуб: Фиорентина

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ништо од утакмицата, јоветич се повредил нема да игра. ќе играат плус натали и мунари така да ...

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
е мој делио најде ти со натали да играш, дур се сврте тој пацини му отиде даде гол, а бехрами као нешто се обидува да организира напад смески, љајич е тотално незаинтересиран, млади таленти би требало да бараат и да ораат за вакви натпревари. лошо прво без идеја без ништо, у второ мора поорганизирано.

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
a pazi situacija,gi cekam real-barca i inter-fiore gg za 32500d :tapp: ooooooooooo delio da ti se poseram u taja glavata celava,konj eden glup,na eden skapan inter ne mu sutnavme na gol c c c c

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
има време сеа делио додека се навикне на екипата... како што лани му викаа на михајлович.. има време сеа додека миха се навикне на екипата... и си губеше и си губеше... али сето тоа е изговор на главните луѓе на фиорентина да им се даде време на новите тренери на кои некако не им се влегува по продавници... цело време чкарт роба носат а бараат играта да ја скројат менаџерите.. до сеа требаше да имаат воиграна екипа за да гонат скудето.. ако продолжат вака ке го имаат најмногу рејтингот на една подпросечна екипа како Сиена, Чезена, Катаниа и ништо повеќе...

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Неможат ли првите луѓе на Фиорентина да сватат дека Џилардињо е толкаво дрво????????Дечкото е за клуб во Серија Б.Подобро Силва да почнува одколку ова дрвово.Нека го продадат и нека купат некој.Било кој да дојде ќе биде подобар од него.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Delio launches 'Baby Fiorentina': With Salifu Nastasic even from the first minute?

ај баш да видиме. ќе се израдувам ако е така. нашите "засилувања" оваа година како мунари, лазари, силва воопшто не дадоа резултати ниту видовме нешто од нивното искуство. на делио иако е спор со заклучоци му останува да се потпре на младиве и да ги фрли во оган доколку сака да направи нешто повеќе.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Шизици како сте утре со повредени и суспендирани . Јоветич игра или не ??

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Шизици како сте утре со повредени и суспендирани . Јоветич игра или не ??
јоветич би требало да игра, монтоливо не. според гол.ком овие се
Boruc
De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual
Behrami, Salifu, Kharja,Vargas
Jovetic, Gilardino
ова е супер освен натали (не ми се веруе го отрув со ова lol
:pos:
) кај нас обично е проблем тие што играат не тие што не играат, јове е исклучок.

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
gi iam na tri livcinja, do sea uvek koa sum gi staval me remetele, i sea ako zaebat ne gi gleam cela godina :) valjda ke tepame so ovie upm, ja bi gi pustil i Nastasici babacar da igraat

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
немавме игра во второ полувреме, аталанта заслужи да победи, не надиграa комплетно.
после искачањето на варгас и салифу падна играта драстично, лазари е тотално безкорисен. ме нервираше што не знаеја да ја нагазат топката, да огранизираат напад многу кратко им траеше нападот и многу топки трошеа.
утре играме со сиена у гости, монтоливо се враќа, се надевам средниот ред да биде пооранизиран и би сакал во иднина и салифу заедно со монто и варгас да играат.
и уште нешто, некако ни на роси не му иде у глава дека мораме да играме со 4-3-1-2 или 4-2-3-1 со јоветич зад нападот :).

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
немавме игра во второ полувреме, аталанта заслужи да победи, не надиграa комплетно.
после искачањето на варгас и салифу падна играта драстично, лазари е тотално безкорисен. ме нервираше што не знаеја да ја нагазат топката, да огранизираат напад многу кратко им траеше нападот и многу топки трошеа.
утре играме со сиена у гости, монтоливо се враќа, се надевам средниот ред да биде пооранизиран и би сакал во иднина и салифу заедно со монто и варгас да играат.
и уште нешто, некако ни на роси не му иде у глава дека мораме да играме со 4-3-1-2 или 4-2-3-1 со јоветич зад нападот :).
Jovetic najuboo igra zad napadot ali koj napad go imame nie sea... mozda bolje e ova 4-3-3

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
разочарувачки резултат за разочарувачка година.
останува престојниот трансфер да видиме како ќе се однесуваат газдите!

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
разочарувачки резултат за разочарувачка година.
останува престојниот трансфер да видиме како ќе се однесуваат газдите!
Како ќе се однесуваат... Исти кур секој трансфер период, очај...

Kajgana Shop

На врв Bottom