NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Мераци ти е Чикаго да го гледаш :). Патем нема да се дава НБА на нашиве телевизии? :cautious:

Мераци ти е Чикаго да го гледаш :). Патем нема да се дава НБА на нашиве телевизии? :cautious:
на спортклуб не велевте дека ќе дават?

иначе Роуз го продолжи договорот со Чикаго на 5 години/$94милиони

Реџи Иванс потпиша со Клиперси, а Грег Оден е многу веројатно да ја пропушти цела сезона :facepalm:

... баш леброн е еден од единствените суперѕвезди шо ко ќе не му оди не форсира, па и затоа веројатно изгубија против далас, многу пасивен беше, немаше смелост да шутира

не ги мешајте коби и леброн, овај првиот форсира а другиот едноставно нема победнички менталитет
Во ЛеКвин нема ништо победничко.

Само ти изгледа мешаш некои поими, еве ќе илустрирам со пример. Што мислиш кој е*е повеќе, убавиот или упорниот?
Баш тоа „форсирање„ или како сакаш наречи го, е менталитетот. На пи*ици како ЛеКвин секогаш ќе им треба некој со големо срце и уште поголеми муда да ги донесе до титула... Никогаш никој нема да направи шампионски тим со рол-плејери окулу само ЛеКвин, како што направи Далас со Новицки.
Да го споредувате лузерот со такви ликови како Џордан, Коби, Бирд... тоа е веќе сквернавење!

на спортклуб не велевте дека ќе дават?

иначе Роуз го продолжи договорот со Чикаго на 5 години/$94милиони

Ќе даваат Спорт Клуб, меѓутоа од нашите (македонски телевизии) сеуште колку што знам нема најава дека ќе пренесуваат.

И да, кој не знае на Спорт клуб ќе има кошаркарски маратон на отворањето на сезоната бидејќи ќе ги даваат сите три натпревари во живо, така што ќе биде весело :).

За дебатата околу Леброн и Коби ме мрзи да дебатирам иако морам да нагласам дека е прашање на вкус. Еве за мене Леброн е подобар но ако се гледа според целата кариера и постигнатото во неа фактите недвосмислено се на страната на Коби. Така што (без апсолутно никаква цел да навредам некого) мислам дека терате празни муабети.
Сезоната почнува за 4 дена па мислам дека наскоро ќе има за што вистински да се дебатира.

а тоа муабетот за лига пасот испадна дека не е вистина или?

Можеби, моментално и индивидуално е Леброн подобар, НО за да стигне на нивото на кое Коби игра низ кариерата, треба пред се да освои прстен, и многу други пропратни работи...

У секој случај глуп муабет е ова...
Подобар во што? Ако одиграат на улица еден на еден? :)

Не е работата ЛеКвин само да освои титула, туку да биде главната причина за таа титула. Тоа нема да биде во Мајами, Вејд е дефакто лидер на таа екипа и врзивно ткиво без кое ќе им се распадне секаква игра... не ми верувајте мене, погледнете ги статистичките податоци за Мајами во минутите со и без Вејд во игра.

Клиперс ќе стигнат далеку сезонава имаат одличен тим и тој Андре Џордан е будала.После нив очекувам Минесота да изненади од сенка како Мемфис лани можеби нема да има толкав успех ама најмалку мислам дека ќе влезат плеј оф

Да прашам дали некој нарачувал производи од nba.com и нашиве дали многу поштарина ставаат? Ќе ми дојде да платам дупло поскапо?

за nba.com не сум сигурен дека праќаат наваму, мислам дека е само за сад
истите работи можеш да ги најдеш на ибеј, имам порачувано многу работи и поштарината зависи од цената на производот, обично е 100-300ден

за nba.com не сум сигурен дека праќаат наваму, мислам дека е само за сад
истите работи можеш да ги најдеш на ибеј, имам порачувано многу работи и поштарината зависи од цената на производот, обично е 100-300ден
ок фала многу;)

Колку се само доминантни Денвер под кошот, голем плус за нивната игра. Добра утакмица на рукито Фарид со 6 скока и 14 поени.

Во ЛеКвин нема ништо победничко.

Само ти изгледа мешаш некои поими, еве ќе илустрирам со пример. Што мислиш кој е*е повеќе, убавиот или упорниот?
Баш тоа „форсирање„ или како сакаш наречи го, е менталитетот. На пи*ици како ЛеКвин секогаш ќе им треба некој со големо срце и уште поголеми муда да ги донесе до титула... Никогаш никој нема да направи шампионски тим со рол-плејери окулу само ЛеКвин, како што направи Далас со Новицки.
Да го споредувате лузерот со такви ликови како Џордан, Коби, Бирд... тоа е веќе сквернавење!
Бо бе да не се разбирало еј... кој споредува кариера меѓу коби и леброн бе?!?!
кажвам за моментално кој е подобар играч

и како шо не можиш леброн да го споредуваш со коби, така и коби неможиш со џордан!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom