Македонец
мразам патетика во натпис
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 3.928
- Поени од реакции
- 3.814
Да бе стварно,може да се акне 2ка за 50 ден.... до кај 1300ден добивка(ако е коефициентот над 25)....
Да бе стварно,може да се акне 2ка за 50 ден.... до кај 1300ден добивка(ако е коефициентот над 25)....
За вечерва не ми се верува дека Дортмунд ќе тепа регуларно, значи кој планира да ја игра двојка нека размисли добро. Прво Дортмунд секоја година испаѓа рано од купот, тоа е традиција и посебно против тимови од втората или третата Бундеслига. Сега со Фортуна играат против првиот од втората лига.
Второ: Кај Дортмунд не играат доста првотимци: Шмелцер, Субитиќ, Сантана, Бендер, Геце, Бариос, Лајтнер... значи Овомојела кој игра десен бек би требало да игра централен со Хумелс. И со тоа очекувам доста голови и кај Дортмунд, и кај Фортуна.
Мој типови: 3+ и 1X за Фортун
Ајде ќе ја изиграм во обично ливче да видам баш што вампир си!Imam dojava za deneska:Gijon - Mallorca tip 2, jas ke ja igram za 100 evra koj saka neka me sledi.
Ајде да видеме слика од ливчето па и ние ќе уплатемеImam dojava za deneska:Gijon - Mallorca tip 2, jas ke ja igram za 100 evra koj saka neka me sledi.
Исто Исто.Ајде ќе ја изиграм во обично ливче да видам баш што вампир си!
Zosto druze 2 ovde?Baras iznenaduvanje ili imas nekoe info..Jas bash ja gledav za cist 1,Kosice lani sampioni bea,rastur napraja vo play off-ot so samo eden poraz.I godinava gore se,predhodnata ja izgubija,zosto bi izgubile uste edna?Ako imas nekoe info podeli!Kosice - Zilina = двојка 4,70 коефициент
--- надополнето: 20 декември 2011 во 15:24 ---
Словачка Хокеј е ова
Значи која среќа ме следи во последно време.Апоел 3+ 2.04
Кристал Палас 3+ 1.93
Брага 3+ 2.04
Што ги ебам, ќе ги сечам.