Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.247
- Поени од реакции
- 46.607
Ја се крстам во односите Де Лаурентис - Морати и во Варгас, ова второво поготово, инаку голема е веројатноста сезонава он да си оди, девојка му кога ја ограбиле а ја држеле и на нишан си кажа што има да каже по медиуми а Де Лаурентис и рекол немој да мислиш дека Рим или Милано се подобри, поготово Рим.Во тој момент да ... Не ми се анализира во моментов Робињо... Но споредба на таа ситуација Робињо и сега ова што се нуди со Тевез ... едноставно неможе да се споредува. (ова збориме за тој тип на трансфер кај што тидоаѓа гладен играч) а Лавеци никогаш не се наметнал незнам што толку гледате во човекот мене уште ми е анонимус. Ма да и во моментов според мене е ултра тешко да се дојде до Лавеци. Наполитанците си живеат уште Марадона филм а и мислам дека им е омилена фаца. Иначе не ја знам кавгата што ја спомнувате на Лавеци и Де Лаурентис (ако сметате дека ќе биде оф топик пишете на профил или пп ).
Ако Варгас се покаже ко идеално засилување, они ќе инкасираат плус од Лавеци кој минимум 20м евра ќе биде платен, плус ќе го добијат Пандев и плус ништо чудно еден талентиран младинец да добијат, ко Крисетиг, значи не праам муабет за Мунтари и компанија.
Со тоа ќе имаат шанса да земат плус уште некој анонимус ко на времето што беа анонимуси Хамшик, Лавеци и ред други, ги бива за тоа.
Лавеци иначе е нивни производ, го зимаш таков каков што е, готов, поседува Се за да биде голем играч а условот е да заигра за поголем клуб, со сета почит кон Наполи али они се чекор назад од '' големите ''. Jaс сум убеден дека ќе успее зашто е таков карактер а и таков профил на фудбалер, само ете, во моментов прашање е каде, дали Интер, Сити, Јунајтед, он ќе си ништи на теренот.
Може да го поебе само некоја посериозна повреда ( недај боже ).
А за Робињо, пак ќе кажам, поседува голем квалитет но очигледно си има проблеми со карактерот, типичнен бразилски, оној у мода што им е у последниве неколку години, Лавеци од друга страна е сасвим спротивен, на терен кога и да го видам а него а Занети исти курац ми се, и двајцата не знаат за доста кога е во прашање својата екипа.