NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
If Vanessa Bryant gets half of everything then she has more rings than LeBron...and the most players in the league. :rolleyes:

It's so funny...not :cautious:
абе победивте ги лани мајами и џејмс, и пак лечиш комплекси од него :facepalm: епа сеа колку и да се вадеш очигледно е тоа, и сите други шо го хејтат

абе победивте ги лани мајами и џејмс, и пак лечиш комплекси од него :facepalm: епа сеа колку и да се вадеш очигледно е тоа, и сите други шо го хејтат
Оти комплекси бе.....чиста вистина ти е во прашање :)

Оти комплекси бе.....чиста вистина ти е во прашање :)

па вистина е, наместо да си траете, вие го хејтате уште повеќе со што доаѓа до очигледност дека имате комплекси од него. и немој да ми речете, те нејќеме го оти се ногу филма, арогантен или шо знам. те пример Ајсбој..Коби има повеќе прстени од Џејмс, шо има да се хејта кога твојот у достигнувања на прстени е подобар од џејмс. и шо му пишав на Христов..лани ги победија у финале Мајами и Џејмс, и сега место фановите на Мајами да го хејтат Новицки или Тери, обратно се дешава. значи е комплекс. ајде сега очекувам коментари од типот, дркаш на леброн, каков фан на бостон си ти и шо ти знам тамо. криво ми паѓа затоа шо го напаѓате а човекот е можеби најдобриот кошаркар на денешницава со неговата атлетичност, движење на топка, асистенции, забивања, снага итн.

па вистина е, наместо да си траете, вие го хејтате уште повеќе со што доаѓа до очигледност дека имате комплекси од него. и немој да ми речете, те нејќеме го оти се ногу филма, арогантен или шо знам. те пример Ајсбој..Коби има повеќе прстени од Џејмс, шо има да се хејта кога твојот у достигнувања на прстени е подобар од џејмс. и шо му пишав на Христов..лани ги победија у финале Мајами и Џејмс, и сега место фановите на Мајами да го хејтат Новицки или Тери, обратно се дешава. значи е комплекс. ајде сега очекувам коментари од типот, дркаш на леброн, каков фан на бостон си ти и шо ти знам тамо. криво ми паѓа затоа шо го напаѓате а човекот е можеби најдобриот кошаркар на денешницава со неговата атлетичност, движење на топка, асистенции, забивања, снага итн.
Абе никаде не реков дека не е еден од подобрите кошарки во моемнтов (за најдобар ќе треба Коби да се пензионира), ама едноставно додека се може го*на ќе се јадат и ќе се ремети тоа што нема прстени.
Нешто слично како шо ти ги реметиш Реал додека Барса прави партали, како што во Англија ги реметат Челзи и Арсенал шо немаат титула во ЛШ, или како што Ливерпул нема освоено титула 19 години. Никој никаде не кажува дека тие се слаби екипи, само има материјал за ремет и тој ти се користи колку што е можно :)

Moже офф топик ќе бидам, ама кошаркарот долги години играше во НБА, па мислам нема да е лошо да го испочитуваме.
Пеџа Стојаковиќ ја заврши кариерата.
Не видов некој да има пишано пред мене.
Одличен кошаркар беше, се надевам Сакраменто ќе го испочитуваат и тие. :)

видев и ја за стојакович, али те загњавивме се малце за Џејмс.
инаку браво за Пеја, одлично си заврши кариерата...со прстен и со одмазда против Лејкерс :)

Значи сум кажал и порано, очигледно ти си еден од новите и по пишуањето од помладиве љубители на НБА, од Леброн неможеш да имаш комплекси, ништо значајно не напраел у животот за противниците или нивните љубители да имаат комплекси од него!

Може да се има комплекси од Мајкл Џордан (читај пола лига), Коби Брајант, Меџик Џонсон, Ајзеа Томас, е такви ликови може да се хејтаат !

Леброн ?? Па со Леброн играмо курот малце мие и цел свет затоа што е глуп, а не јак кошарар.
Not one, not two ...... not nine championships, but zero ! :)

Значи сум кажал и порано, очигледно ти си еден од новите и по пишуањето од помладиве љубители на НБА, од Леброн неможеш да имаш комплекси, ништо значајно не напраел у животот за противниците или нивните љубители да имаат комплекси од него!

Може да се има комплекси од Мајкл Џордан (читај пола лига), Коби Брајант, Меџик Џонсон, Ајзеа Томас, е такви ликови може да се хејтаат !

Леброн ?? Па со Леброн играмо курот малце мие и цел свет затоа што е глуп, а не јак кошарар.

Може да има комплекси, ако потајно навива за Кливленд :icon_lol:

Дај не зезај. 2x по ред што беше МВП изгледа за џабе не му дале и ред други награди и рекорди што држи. :)
Може уште нема прстен ама види колку е помлад од Коби и компанија. Ке освој и он нешто има време. Ако споредуваме вака тогаш и Luke Walton би бил подобар од Леброн. :)

Да не бидам оф топик Клиперси ке бидат многу атрактивни за гледање годинава. Paul,
Griffin, Jordan... Заеби Ал стар :vozbud:

Не видов дали некој постирал.. Baron Davis потпишал за NYK

мајко мајко, шо се дешавало ноќеска :eek: CP3 и компанијата шо им напраиле на лејкерс

oh my goodness

ова беше очигледно порака до лејкерси да си знаат шо ги чека оваа сезона

мајко мајко, шо се дешавало ноќеска :eek: CP3 и компанијата шо им напраиле на лејкерс

oh my goodness

Не само Лејкерс, туку до сите тимови кога ќе налетаат на овие момци ! :)

Ја навивам за Далас, комплекс од Леброн немам ниту еден, а го ценам како играч.Се труди, а и би требало во следниве години да освои барем еден прстен, само ми беше интересно, без палење :D

oh my goodness

ептен животиња куцање беше еј, иначе за леброн не ми се сфиѓа што е премногу не-скромен, за пример земи го неговиот соиграч Вејд.. Околу него не се дигаше фама а дечкото си зема прстен и мвп. Мене лично Вејд ми е многу по фаворит од Џејмс, од неколку причини : многу подобар техничар,поскромен, за мене по атрактивен (знам дека сите ќе изрипате али мене поинтересно ми е да го гледам вејд) и по употреблив.. Имам гледано натпревари кога буквално не му иде на Џејмс а овој форсира ли фосрира со тоа главата во земја и на влез или шут 20%.. Не кажувам дека е лош играч али вејд да беше малце повисок ќе го метеше комотно .. Вејд:cuc:

ај сеа не трескајте глупости кога форсирал така шут леброн жити се?
баш леброн е еден од единствените суперѕвезди шо ко ќе не му оди не форсира, па и затоа веројатно изгубија против далас, многу пасивен беше, немаше смелост да шутира

не ги мешајте коби и леброн, овај првиот форсира а другиот едноставно нема победнички менталитет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom