- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
А другите 10 000 не ги кажуваш а цццИскрен да бидам,пари се пунам што фаќам кладилница,сеа фатив 20 000(со уплата 4,500) само не пишувам таму во тема тип на денот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А другите 10 000 не ги кажуваш а цццИскрен да бидам,пари се пунам што фаќам кладилница,сеа фатив 20 000(со уплата 4,500) само не пишувам таму во тема тип на денот!
Дај прати ми линк кој ти нуди 100 евра,агенција или човек некој ? По некад парите не се битни за вакви настани,ако нема на друг начин карти и 100 евра ке дадам јбг![]()
Ај прашај па кажи ми дали има уште карти(фала на услуга како и дае)Човек.. ќе го прашам колку карти има оти знам 2 минимум важно има, ако има повеќе ќе ти кажам уште деновиве инфо за контакт.. ако се само 2 ќе чекам јас да видам после НГ како ќе стојам финансиски па да ги земам за мене![]()
Па со се тие сум ќар околу 20 000А другите 10 000 не ги кажуваш а ццц
Ај прашај па кажи ми дали има уште карти(фала на услуга како и дае)!
плус првата постава наша е истата на металург само мсто Марковиќ го имаме во составот најдобриот десен бек во светот и место златко мојсовски и гоце темелков кој ме разочара со неговиот трансфер во луксмебург мн боље ќе беше да се вратеше во Македонија и да игра во вардар ,пелистер или металург а не во Луксембург
Се сложувам со најголемиот дел дел од напишаното..Не е баш цела постава, Борко ќе биде стартен голман,Лазаров десен бек,Темелков десно крило. пикер очекувам Стоилов да старува,замена Маркоски,и навистина многу ќе се разочарам ако биде форсиран Димовски. и немојте ве молам да играме и со него на карта на искуство,демек искуството е фактор кога Паскал Хенс или Јиха одат кон тебе со полна брзина,210 сантима двајцата,со по 120 кила,прави машини.Човекот во години,со стомак, да се бори против снажни одбрани,а во металург е втора виолина позади Млаѓо. И пробувам да дознаам за формата во која се наоѓа Темелков,но тешко се добиваат информации од аматерска лига, барем јас не гледам причина зошто не би старувал Гоце Георгиевски десно.
и момци,мој апел е да не создаваме голем притисок на тимот. Го гледам на интервју Наум,веднаш го бомбардираат со компарации со кошаркарите,па дури и барања за медал. Голем притисок е тоа врз нив,да имаат на ум дека мора да достигнат некој ултиматум. Знам дека се создава еуфорија,но да бидеме претпазливи,зошто како што ете Чесите не потценуваат,повеќе од очигледно е дека и ние нив ги потценуваме,а нивната главна ударна игла,не не потценува туку е претпазлив,а кај такви играчи,нема притисок од публика. ние таму ќе бидеме поттик за нашите,а не некое оружје против противникот.Ако зависеше се од публиката,и во Борис Трајковски немаше да изгубиме од Исланд на последниот меч од квалификациите за СП.Тогаш полни со самодоверба бидејќи на нивна сметка отидовме ние на СП во Хрватска,влеговме лежерно во мечот и загубивме.Затоа да не се залажуваме,нашите треба да изиграат машки,со срце и душа,како еден човек, сите три натпревари. Играта да биде пожртвувана само,и јас ќе бидам горд на нив па и да ги изгубат недај боже сите три.
Сеуште не сум сигурен во нашиот селектор и во неговиот авторитет,пред се врз Лазаров и Наум,но што е тука е,нема веќе муабет за тоа,останува да се надеваме на добра игра, и дека старите рани нема да излезат на виделина...Убаво пиша г-дин Трпески на ФБ,и успехот и неуспехот паѓаат на плеќи на селекторот.
Паметни се Пивара...
Фрлија 50 К ,тие пари ќе се искористат за подготовките......
И сеа ќе почнат пред празниците со шиткање пакети на пива,гратис дрес....
Совршен тајминг....Маме си ебале...
![]()
За ова е крива федерацијата,50 тисуча еура е (пре)малку за спонзорство на репка која оди на ЕП(ако не навистина толкава сумата)Паметни се, во држава полна со луѓе со кратка меморија...гратис дрес = покриена нивната реклама, чисто онака да потсетиме дека не сме со 0,4 грама мозок.
Малку оф - топик , до кај е Битолска со рестартот нели пред Нова Година ќе почнеа со производство?
Имам еден предлог за дечките шо ќе добијат од Скопска Пиварница дрес да го покријат делот Скопско и да залепат нешто како Македонија или старото знаме, битно да го покријат тој дел.Се сеќавате на рекламата со Скопско?Гејските газди ќе спонзорирале репрезентација на која не иг о признале името и навивачкото знаме им е покриено во реклама.Тие имале фирма во Скопје, не во Македонија...покријте го делот со Скопско.
Галеб незнам дали примети во рекламата која сега се врти..истата онаа ..сега на шалот воопшто и го нема сонцето,ни пола краци..ништо..
абе УПМ до сега требаше да ја рестартираат ама нешто ја заебаја работата едно време и имаше оглас примаа работници и плановите биле прво со 100 да работат а потоа да си ја вратата старата бројка на работници Сега дали поради што е зиме и по малку се пиа пиво не ја отворија или нешто друго бог ги знае шо прават ама Битолска Пивара на газда од Марди не бива не е на арно дај боже да грешамПаметни се, во држава полна со луѓе со кратка меморија...гратис дрес = покриена нивната реклама, чисто онака да потсетиме дека не сме со 0,4 грама мозок.
Малку оф - топик , до кај е Битолска со рестартот нели пред Нова Година ќе почнеа со производство?