Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Челшит го шиткале Торес за 20м... По ФБ и Твитер некако многу гласини се вртат за негово враќање... А? Шо викате?
Ја некако неќам, страв ми е да не фрлиме пак пари за џабе, склон е кон повреди и неќам уште еден напаѓач шо нема да чини, мислам дека треба да се земе некој по сигурен... А од друга страна па, што ако се врати у форма, и почне да дава голови, ко што ги исплеска оние 81 за нас... :unsure:

^Ако наводно бараат 20...ќе го дадат и за 15...а за 15 би го земал..

Ај донт гив а фак колку пари е некој играч, мене ми е битно да е добар.

Челшит го шиткале Торес за 20м... По ФБ и Твитер некако многу гласини се вртат за негово враќање... А? Шо викате?
Ја некако неќам, страв ми е да не фрлиме пак пари за џабе, склон е кон повреди и неќам уште еден напаѓач шо нема да чини, мислам дека треба да се земе некој по сигурен... А од друга страна па, што ако се врати у форма, и почне да дава голови, ко што ги исплеска оние 81 за нас... :unsure:
Ако сакам курва ќе си најдам и за поефтино :D
Реков тие 20 би ги фрлил на некој како Дамиао итн итн. Да смениме малку. А ако се прашувам јас време е да проработи чичко Керол

Муабетов.. God forgives, but Kop doesn't! :P
Баш така....и во темата за ПЛ напишав: Господ простува,КОП не, а јас уште помалку!! Дури и КОП да му прости јас нема. Овој за мене е предавник и таков ќе остани. Ма и да се врати и 5 титули да ни донеси не простувам. Да не почнуваме дискусија без потреба пошто нема да попуштам. Ќе умрам ама не попуштам!!!!

Андре Виљаш Боаш не планирал да го продава Торес :(,
патем денес се повреди и Виља, значи нема шанси да дојде ни тој и на крај уште еден роденден во тимот, овој пат Шкртел слави 27

абе и да планираат и да не планираат да го продадат
торес од мадрид кај нас 24 милиони
торес од челзи кај нас 20 милиони

нема логика 40 милиони занего да дава ливерпул , башка летово можно е и на зимо реал ќе проба да го донесе руни а со тоа да продаде некој од игуаин или бензема , подобро е некој однив двајца одколку торес за кого неверувам дека ќе ја врати старата форма додека е во англија , само реал да не не зезнат да го фклучат некој од овие во понудата за руни

и нешто малце не убаво тотенхем заврши со настапите во европа за сезонава а тоа е уште еден минус во врска со топ 4 занас

Нема логика Реал да ги продават Бензема и Игуаин, и 2 се во супер форма, така да не се надевајте на ниеден од овие двајца

Нема логика Реал да ги продават Бензема и Игуаин, и 2 се во супер форма, така да не се надевајте на ниеден од овие двајца
има ите како логика ако манчестер прифатат сочна понуда за типот

има ите како логика ако манчестер прифатат сочна понуда за типот
во тој случај би имало логика, но мислам дека тоа со Руни е само измислици на некои медиуми а доколку дојде до тоа го сакам Игуаин

во тој случај би имало логика, но мислам дека тоа со Руни е само измислици на некои медиуми а доколку дојде до тоа го сакам Игуаин
Бензема :cuc:
Иако Игуаин е тој што ќе го напушти клубот ако дојди до такво нешто
Сепак еве гледам нешто за Хунтелар, би можел да послужи ама многу пари се а и не го дава Шалке сега. Абе викам јас Дамиао ама никој не ме слуша :D:D:D:D
Не, искрено нека донесат едно десно крило а за напаѓач ќе видиме.........

Бензема :cuc:
Иако Игуаин е тој што ќе го напушти клубот ако дојди до такво нешто
Сепак еве гледам нешто за Хунтелар, би можел да послужи ама многу пари се а и не го дава Шалке сега. Абе викам јас Дамиао ама никој не ме слуша :D:D:D:D
Не, искрено нека донесат едно десно крило а за напаѓач ќе видиме.........
Само за тебе ќе дојде Торес, за да те демантира дека залудно го напаѓаш цело време :D , а од Игуаин и од Бензема го сакам Игуаин бидејки ни треба таков профил на играч кој лесно си создава простор за шанса и постигнува гол на секој натпревар

Само за тебе ќе дојде Торес, за да те демантира дека залудно го напаѓаш цело време :D , а од Игуаин и од Бензема го сакам Игуаин бидејки ни треба таков профил на играч кој лесно си создава простор за шанса и постигнува гол на секој натпревар
Нема да дојди. Не смее да дојди. Уште тој сега ми фали да м ебам жената јас него
Туку за муабетов.......абе Бензема е феномен. Игуаин е љуфкач како Суарез :pos: ама ќе заврши голема работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom