Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Lamela kako go propushtivme od deckoto ke bide strasen igrac.

P

PewDiePie

Гостин
што му фали бе 24 годишен здрав играч за замена на Бомел...
Другар,Бомел е копач нас ни фали копач,не еден,двајца.

Констант срам ми е да помислам дека може да заигра за нас :facepalm: е креативец по документи.

Инаку одма би го зел Паломбо од Самп. за лев бек не се надевајте тешко дека ќе си оди таиво,а и тешко дека ќе му го земе местото на анте,така да проколнати сме на таа позиција.

А и јас плачев денес заедно со макси кога сфатив за што плаче.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Дајте да го видим Макси како плаче !!

Иначе мене ми прае мерак Макси, незнам зашто ама имам ептен добар филинг во врска со него !!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
а што ке кажете за нашата непреболена ланска желба Гансо :tapp:,денес како изигра :facepalm:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега со Макси Лопез од никого не се плашам!Кој сака нека ни падне и Реал и Барса ќе ги газиме!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кажувајте официјални состави уште одсега..кој ќе игра кој нема да игра против Каљари всреда кога играте бидејќи осеќам убав ден ќе биди:pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Да сум јас Галиани би го вратил Дидак Виља во јануари и би го донесол Констант од Џенова со тоа што би го дал Меркел целосно
Ау брат немој оној Констант аман, кј е поцрн од Таиво па погрд е и од браќата Невил заедно, кој ќе го гледа на терен... :icon_lol: Ќе треба од телма цензура да му ставаат на фацата :icon_lol:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.887
Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Pato
Editor's Prediction 0:2 :icon_mrgr:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Ibrahimovic, Pato
Editor's Prediction 0:2 :icon_mrgr:
пак Анте :tapp::tapp:

едно знам од овој состав нема шанса Сидорф да игра прва постава пре би играл Емануелсон

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
пак Анте :tapp::tapp:

едно знам од овој состав нема шанса Сидорф да игра прва постава пре би играл Емануелсон
Емануелсон, што не знае топката да ја воде, пред Аквилани?

Иначе, непоразени дома во Серија А во 2011 година!

Изиграни се 18 утакмици дома во Серија А, 13 победи и 5 нерешени, а остварен е скор 46-10!

Kajgana Shop

На врв Bottom