Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ах Фиорентина мамичето...
Секој пат си викам да не играм италијански и пак играм и пак играм...

Порто
Милан
Лион
ЧЕЛЗИ

со 750 имав 2500

И ја исто , не ги играм Реал , си викам овие посигурни се.
Двојки од сега само Реал и Браса за 1.4 , друг тим ниеден

Не ми е јасно како можевте у Реал да се сомневате ова коло? Па после она со Барса куќата ќе ја ставев вчера на Реал, арно ама тука се изјаснија господата Челзи...

Леле лош викенд :confused:

На едно Леверкузен Т1, на друго Челзи 2, на трето Милан 1-1, на четврто Атлетико ГГ и на петто Јунајтед х-2 :tapp:

Не пишав вчера,зошто не беа завршени утакмиците на тикетите кај шо го имав Челзи ....
Еве денес влегоа сите утакмици,ќе ги чекав Јуве и Селтик за 23 илјади....:eek:
Чех дрво едно,не знам како можеше таква топка да не ја фатиш....:tapp:

Дали некој гледаше шо се дешават со Сити бе!? Па да му ебам мајката, 100 шанси имаа, тие уште еден гол не дадоа. И то за да си пукнам од мака, не да ја играм 1, јас ја играм Т1 2+, си реков нема шанси да победит Сити а да не даде 2 гола. :mad:

Господ да чуват...

Mame mu ebam ovie so malive kvoti se izleze i ja ko slep za stap s fativ za tie utakmici sto ne izlegoa

Celzi , Atletiko i Napoli

Samo ovie ne izlegoa i ja gi imav po edna na livce

Ne mi se veruva

Mame mu ebam ovie so malive kvoti se izleze i ja ko slep za stap s fativ za tie utakmici sto ne izlegoa

Celzi , Atletiko i Napoli

Samo ovie ne izlegoa i ja gi imav po edna na livce

Ne mi se veruva

Значи од поодамна те следам, ако вејче играш играј 2 утакмици со по 2 коеф и и на 4 коеф клај 1000 2000 колку и да клаваш незнам, а не пишуваш само фаворити и тоа по 7 на ливче и еден од тие фаворити со по 1.15 коеф нема да влези и после АУ МАУ .. Чех да умри челзи да се еби.....

Не мојт така. Не ти мислам ништо лошо да го сватиш ко навреда ова, свати го како помош :D

Значи од поодамна те следам, ако вејче играш играј 2 утакмици со по 2 коеф и и на 4 коеф клај 1000 2000 колку и да клаваш незнам, а не пишуваш само фаворити и тоа по 7 на ливче и еден од тие фаворити со по 1.15 коеф нема да влези и после АУ МАУ .. Чех да умри челзи да се еби.....

Не мојт така. Не ти мислам ништо лошо да го сватиш ко навреда ова, свати го како помош :D

Значи не ме следиш убаво
Ако ставам со 1.15 играм највеќе 4 а не 7 на ливче
Ако ставам повеќе утакмици играм до 150 денари уплата за да пратам , онака од заебанција
И да , Чех да умре и рацете да му се исушат

Wolves - GG
Fiorentina - ATX
Gijon - GG
Reims - 1
Milan - 2

Да си ебат матер овие хихон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom