кој ме следеше сега се радува 1-0Незнам ја традиција каква имаат, важно јас од кладилничарски аспект ја гледам дека најверојатно ќе ја наместат X да биде оти гледам на големо се игра 1 за Фенербахче ко да ќе биде лесна.. и да Фенербахче може има нешто појак тим али и Трабзон не се за потценување
Браво ја погодикој ме следеше сега се радува 1-0
Па што може друго освен гол-гол во второ полувреме?Браво ја погоди
Инаку ако знае некој што значи ГГ2 сигурно нека пише, или уште подобро ако познава некој човек што работи во кладилница да го праша.
колку што знам тоа би требало да значи гол гол во второ полувремеБраво ја погоди
Инаку ако знае некој што значи ГГ2 сигурно нека пише, или уште подобро ако познава некој човек што работи во кладилница да го праша.
Можно е да значи и двата тима по 2+ гола да дадат, ама не сум сигурен.Браво ја погоди
Па некаде прочитав демек по 2 гола да дадат и двата тима ..Па што може друго освен гол-гол во второ полувреме?
Фала, тогаш држете среќа Академика - Бенфика да паднат 2 гола второколку што знам тоа би требало да значи гол гол во второ полувреме
retko koj moze da pogodi vakov tiket..ПСЖ 0-2
Рома 2
Лацио Х
Валенсија 1
ПСЖ 0-2
Рома 2
Лацио Х
Валенсија 1
Таа се знаеше дека нема да биде 1, со Лил играеа не со некоја екипа од дното
Јас ПСЖ 1 ја имав и само таа ме зезна,да им се помочам во секое потрошено евро.