Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се ограничуваш. Скопјево. Земи ранецот, тури пола леб со патлиџан, 200 денара у џеб, и качи се у воз, иди експлоринг малце, штип, битола ваму таму онаму, прошетај троа ќе ти биде интересно :)

Не ми беше тоа поентата. За така знам дека бива, се дешавало да се направи така, ќе се дешава и понатаму. Работата е што многу често нема што да се прави во Скопје, па затоа прашав...да не има нешто шо е приближно до laser tag, paint shooting, такво нешто, поразлично од шемаџискиве работи... :)

Не ми беше тоа поентата. За така знам дека бива, се дешавало да се направи така, ќе се дешава и понатаму. Работата е што многу често нема што да се прави во Скопје, па затоа прашав...да не има нешто шо е приближно до laser tag, paint shooting, такво нешто, поразлично од шемаџискиве работи... :)

Јебига не сме Њу Јорк, ќе се снаоѓаме. :)

И ја имам веќе 3 пузли урамено...2 се помали што светат навечер (морско дно) и една од 2000 парчиња град во Италија....Во Матица ги купував порано но сега бев и не ми се свиѓаа тие што ги имаат....Ми треба над 3000 да е..Ај ќе побарам кај Ристичева утре:)

Од кај ти се тие што светат навечер?

Каде можам да најдам хормон за правење на корен од исечено стебло од билка? Дали некоја фирма во МК го произведува? Инаку е во вид на гел или бел прашак. Root Hormone

Налепници каде да испечатам за велосипед и колку пари се (во Скопје)? :D

На едно скопско радио слушнав дека во Скопје е отворена стоматолошка ординација што работи 24-7. некое инфо за ова?

БУМП инаку прозводот се вика Clonex

Каде можам да најдам хормон за правење на корен од исечено стебло од билка? Дали некоја фирма во МК го произведува? Инаку е во вид на гел или бел прашак. Root Hormone

b6rocp.jpg

Вакви слични негде по Скопјево?

И ја имам веќе 3 пузли урамено...
Морам тука оф топик заклучен профил и немаш опција за ПП.
Каде ги урами и по која цена? Јас онаа што ми е составена чека на рамка, 50х70 таму каде прашав со рамка и антирефлексно стакло ќе ме чини околу 1500.

Морам тука оф топик заклучен профил и немаш опција за ПП.
Каде ги урами и по која цена? Јас онаа што ми е составена чека на рамка, 50х70 таму каде прашав со рамка и антирефлексно стакло ќе ме чини околу 1500.
Госпожата повеќе не верувам дека ќе се врати на форумов, не чекај одговор од неа.
Таа е цената кај и да урамуваш, поефтино нема, може да е поефтино само ако е со обично стакло

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom